Caută

Coș

Aranjamente FloraleCraciunBuchetul Steaua de la Betleem

Buchetul Steaua de la Betleem

Livrare în

2-4 ore

Standard
Premium
235,00 lei

Plată SecurizatăRespectam standardul de securitate al Consiliului pentru standardele de securitate al industriei cardurilor de plati.

Felicitare cadouPrimești o felicitare cadou la fiecare comandă plasată!

Calitate GarantatăFlori de calitate superioara, de la producatori certificati international

Descrierea produsului

Astronomii nu au descifrat, nici pana acum, misterul stelei de la Betleem. Dar designerii nostri nu au nevoie de calcule astonomice, pentru a-ti arata care este calea cea mai buna de a face un cadou perfect, de Craciun. Si nici macar nu trebuie sa calatoresti, ca magii. Steaua de la Betleem, din flori, ajunge oriunde, in tara, in maximum 2 ore, prin curierii Floria. Dimensiune: 40 cm (inaltime) - 30 cm (diametrul buchetului)
ID: 215517

Pretul produsului include o felicitare personalizata cu textul ales de Dumneavoastra. Livrarea buchetelor de flori se face prin curier propriu. Poza prezinta un buchet de flori / aranjament floral real, asa cum a fost realizat si livrat la comanda online a unui client Floria. Accesoriile speciale (vaza, invelis) nu sunt incluse in pret. Alege cea mai profesionista florarie online. Comanda flori online cu livrate rapida si gratuita - 2 ore in Bucuresti si in cele mai importante orase din tara.