Caută

Coș

Buchete FloriHortensieLisianthusBuchet cu hortensie albastra si eryngium

Buchet cu hortensie albastra si eryngium

Livrare în

2-4 ore

Standard
Premium
425,00 lei

Plată SecurizatăRespectam standardul de securitate al Consiliului pentru standardele de securitate al industriei cardurilor de plati.

Felicitare cadouPrimești o felicitare cadou la fiecare comandă plasată!

Calitate GarantatăFlori de calitate superioara, de la producatori certificati international

Descrierea produsului

Buchet cu hortensie albastra si eryngium - un buchet superb, voluminos, in nuante reci. Buchet cu hortensie albastra si eryngium contine hortensie albastra, eryngium, lisianthus, astilbe, minirosa, ozoth, mathiola. Comanda acest buchet cu livrare rapida in Romania. Livram in 2-4 ore de la momentul plasarii comenzii si procesarea platii. Pentru fiecare comanda de Buchet cu hortensie albastra si eryngium primesti o felicitare cadou. Sfaturi de ingrijire Buchet cu hortensie albastra si eryngium: fereste buchetul de variatiile mari de temperatura, acest lucru ar putea cauza un soc termic si ofilirea florilor. Plaseaza buchetukl intr-un vas cu apa curata, ferit de razele directe ale soarelui sau de aerul conditionat. Completeaza cu apa curata in fiecare zi, hortensiile sunt mari iubitoare de apa.
ID: 192128

Compozitia produsului

Standard
Contine: 5 trandaifiri albi, 5 minirosa portocalii, 2 lisianthus mov, 2 hortensia albastra, 3 mathiolla, 2 eryngium, 2 ozoth, verdeata si ambalaj
Premium
Contine: 5 trandaifiri albi, 3 minirosa portocalii, 3 lisianthus mov, 2 hortensia albastra, 3 mathiolla, 3 eryngium, 2 ozoth, verdeata si ambalaj

Important

Florile pe care le folosim sunt mereu proaspete. Astfel, în unele cazuri ele pot fi sub formă de boboci. Aceștia se vor deschide în maxim 24 de ore, dacă în încăpere sunt între 23 și 25 de grade Celsius. Persoana care va primi acest buchet se poate bucura mult mai mult de prospețimea lui, în acest caz!

Pretul produsului include o felicitare personalizata cu textul ales de Dumneavoastra. Livrarea buchetelor de flori se face prin curier propriu. Poza prezinta un buchet de flori / aranjament floral real, asa cum a fost realizat si livrat la comanda online a unui client Floria. Accesoriile speciale (vaza, invelis) nu sunt incluse in pret. Alege cea mai profesionista florarie online. Comanda flori online cu livrare in Bucuresti si in cele mai importante orase din tara.

Produs perisabil - nu se returnează.