Caută

Coș

Fii partener Floria

Ai o florărie modernă, într-o zonă centrală, care oferă servicii şi produse de calitate clienţilor săi? Ești plătitor de TVA și ai acces la Internet? Ai experiență în domeniu și vrei să fii partenerul celei mai profitabile florării online?

Intră în rețeaua Floria!

Floria.ro, cea mai mare florărie online din România, caută colaboratori în toate oraşele din ţară. Fii unul dintre ei şi profită de avantajele afilierii la o afacere de succes:

Platformă online uşor de folosit, prin care se pot efectua comenzi sigure, din orice colţ al lumii;

Vinzi mai mult, fără să suporţi costuri suplimentare de promovare;

Primeşti un comision avantajos;

Numele tău va fi asociat cu un brand puternic, lider de piaţă.

Despre noi

Floria a câștigat de sase ori titlul “Florăria Anului”, la Gala Premiilor eCommerce (2010, 2013, 2014, 2015, 2016 si 2017), de doua ori titlul 'Cea mai buna florarie online si cel mai bun magazin online din Romania' (2016 si 2017), precum și premiul pentru Cel mai bun SEO al unui magazin online, în 2019. Floria are peste 100.000 de clienţi mulţumiţi, în mai mult de 130 de orașe din România şi din toată lumea. Din 2010, Floria este prima florărie din România care creează buchete și colecții unice, în acord cu tendinţele internaţionale din modă. În plus, oferă transport gratuit și livrare în maximum 2 ore de la efectuarea comenzii.

Completeaza formularul si vei fi contactat in maxim 24h de unul dintre specialistii Floria