Caută

Coș

Fii partener Floria

Ai o florărie modernă, într-o zonă centrală, care oferă servicii şi produse de calitate clienţilor săi? Ești plătitor de TVA și ai acces la Internet? Ai experiență în domeniu și vrei să fii partenerul celei mai profitabile florării online?

Intră în rețeaua Floria!

Floria.ro, cea mai mare florărie online din România, caută colaboratori în toate oraşele din ţară. Fii unul dintre ei şi profită de avantajele afilierii la o afacere de succes:

Platformă online uşor de folosit, prin care se pot efectua comenzi sigure, din orice colţ al lumii;

Vinzi mai mult, fără să suporţi costuri suplimentare de promovare;

Primeşti un comision avantajos;

Numele tău va fi asociat cu un brand puternic, lider de piaţă.

Despre noi

Suntem una din primele florării online din România. Încă din 2010 livrăm buchete de flori, aranjamente florale și cadouri în toată țara. Lucrăm cu peste 100 de florării partenere din toată țara și suntem mereu deschiși la noi parteneriate.
Sistemul nostru alocă automat și echitabil comenzile tuturor partenerilor din țară, ținând cont de stocul de flori existent în florărie, comision și proximitate față de adresa de livrare. Oferim comision avantajos, materiale gratuite și suport rapid, telefonic, timp de 12 ore pe zi. Comenzile se primesc instant, pe email și SMS și pot fi prelucrate și dintr-un panou de administrare.

Completeaza formularul si vei fi contactat in maxim 24h de unul dintre specialistii Floria