Caută

Coș

1. Selecteaza localitatea de livrare

In prima pagina, vei vedea semnalate cu verde doua campuri in care poti alege localitatea si data livrarii. Alege, mai intai, localitatea in care doresti sa facem livrarea, apoi data si actioneaza butonul "Vezi florile". Se va genera o lista de buchete de flori si aranjamente disponibile in stoc in localitatea aleasa de tine, in ziua specificata.

2. Alege produsul preferat

Din lista de produse generate, alege-l pe cel preferat. Cand dai click, vei fi directionat pe pagina de produs. Aici poti alege tipul de buchet sau arajament (stardard sau premium), poti adauga o felicitare in mod gratuit, completa textul acesteia si adauga un cadou (tort, sampanie, etc). Odata ce personalizat produsul asa cum iti doresti, da click pe Adauga in cos.

3. Completarea datelor de livrare

Daca nu ai un cont la noi sau nu esti conectat la contul existent, acum e momentul sa introduci adresa ta de mail in campul desemnat. Apoi vei ajunge intr-o pagina in care trebuie sa completezi datele tale de identificare (necesare pentru plasarea comenzii) si datele de livrare.

4. Plata si confirmarea comenzii

Odata completate toate datele necesare, poti trece la plata. Important! Comenzile sunt procesate numai dupa ce plata a fost confirmata. Poti plati online, cu cardul, sau poti alege Transferul bancar ca modalitate de plata. Completeaza datele necesare si actioneaza butonul "Finalizeaza comanda".

5. Confirmarea comenzii

Cand toti pasii de mai sus au fost completati cu succes, vei primi un email care iti confirma inregistrarea comenzii.