Caută

Coș

Comanda ta va fi livrata imediat dupa confirmarea platii.

La Floria, facem totul pentru ca intreaga experienta sa fie de exceptie si fiecare client si beneficiar al buchetelor noastre sa se bucure, in urma gestului de a oferi flori.

Si pentru ca experienta nu ar fi completa daca ne-am concentra doar pe livrarea in conditii perfecte a buchetelor, avem grija ca si intregul proces de comanda sa fie simplu si eficient, iar plata sa se desfasoare rapid, in conditii de siguranta.

Buchetele create de designerii Floria pot fi platite prin modalitatea de plata preferata de clientul nostru, care poate alege una dintre cele 3 variante disponibile.

1.Cu cardul de credit/debit. Platile sunt procesate in conditii de maxima securitate.

2. Prin transfer bancar/ordin de plata sau prin depunere de numerar in conturile deschise la ING BANK, pe numele S.C. FLORIA DIGITAL S.R.L. Conturi IBAN:

RO62INGB0000999909751205 - LEI
RO97INGB0000999909818766 - EUR

cod SWIFT: INGBROBUXXX

Sau in contul deschis la Raiffeisen Bank:

RO06RZBR0000060023827074 - LEI

Dupa depunere, ne poti trimite OP-ul sau chitanta pe e-mail, la adresa: comenzi@floria.ro. Comanda ta va fi prelucrata dupa confirmarea incasarii platii.

3. Paypal. Plata online prin Paypal se desfasoara in conditii de siguranta maxima. In cadrul sistemului Paypal vei introduce datele cardului o singura data, acestea fiind inregistrate si securizate perfect pe serverul Paypal. Plata online prin Paypal este disponibila doar pe varianta in engleza a site-ului, unde produsele au preturi in euro.