Caută

Coș

Casa regala

Floria - Furnizor Oficial al Casei Regale

În 2015, Floria a primit pentru prima oară statutul de Furnizor Oficial al Casei Regale. Colaborarea dintre Floria și Casa Regală a început însă din anul 2014, când Floria a devenit partener al Casei Majestății Sale Regelui, statut premergător obținerii titlului de Furnizor Oficial.

Ca urmare a acestui statut, toate buchetele și aranjamentele florale folosite de Casa Regală, în cadrul evenimentelor organizate, dar și cu alte diverse ocazii importante din viața Familiei Regale, sunt de la Floria.

Titlul de Furnizor al Casei Regale a fost acordat de către Alteța Sa Principesa Margareta, în cadrul unei ceremonii ținute la Palatul Elisabeta, în data de 7 mai 2015, ca semn al recunoașterii calității produselor și serviciilor oferite de Floria.

O nouă ceremonie, de reînnoire a certificatului și prelungire a statutului de furnizor oficial a avut loc în 25 iunie 2019, în prezența Alteței Sale Principele Radu Duda.

Florile mereu proaspete, livrarea rapidă, designul original și excepțional sunt cele mai importante caracteristici de care Casa Regală a ținut cont, în decizia de acordare a calității de "Furnizor al Casei Regale a României". Din acest motiv, Floria își asumă responsabilitatea păstrării profesionalismului, seriozității și a standardelor înalte privind calitatea produselor oferite nu doar Casei Regale, ci și tuturor clienților săi.

Despre Floria.ro

De mai mult de 10 ani pe piață, Floria.ro este afacerea care conduce în topul vânzărilor online de flori. Floria.ro a câștigat de șase ori titlul “Floraria Anului” la Gala Premiilor eCommerce (2010, 2013 si 2014, 2015, 2016 si 2017), de doua ori titlul 'Cea mai buna florarie online si cel mai bun magazin online din Romania' (2016 si 2017) si premiul pentru Cel mai bun SEO al unui magazin online in 2019.

Adrian Butnaru

Marina Popescu

Manager floria.ro

”Primirea titlului de Furnizor Oficial al Casei Regale a României are o deosebită încărcătură emoțională pentru compania Floria, pentru că admirația noastră față de Familia Regală este foarte mare. Totodată, nu suntem doar onorați, ci și mândri că am primit această diplomă, care certifică calitatea deosebită a produselor noastre. Obținerea acestui titlu confirma, încă o dată, încrederea pe care clienții români, indiferent că sunt persoane obișnuite sau de rang înalt, o au în produsele noastre. Gestul Casei Regale ne încurajează, dar ne și responsabilizează, deopotrivă.”, declară Marina Popescu – manager floria.ro.