Caută

Coș

Trandafiri Criogenati

Comanda Online Trandafiri Criogenati Superbe cu Livrare la Domiciliu

Trandafiri criogenati - un cadou special si unic
Tandrete, Eternitate, Sensibilitate? Ei bine, acestea sunt cele trei cuvinte definitorii ale trandafirilor criogenati. Cu toate acestea, trandafirii conservati sunt unicati in toata splendoarea lor. Cine nu si-ar dori sa primeasca un trandafir criogenat, un trandafir nemuritor?
Asa ca, pentru a-i demonstra cat este de speciala, opteaza pentru un trandafir criogenat! Persoana care va primi trandafirul conservat se va bucura de splendoarea acestuia pentru o buna perioada de timp.

Un cadou unic si special pentru o zi speciala: trandafirul criogenat!

Trandafirii criogenati sunt alesi cu cea mai mare grija, acestia au o durata de viata indelungata, de pana la 25 de ani, fara ingrijiri suplimentare.

Pe site-ul floria.ro descoperi o categorie diversificata de trandafiri criogenati asezati fie in cupola sau cutie. Modelele sunt variate, sunt trandafiri criogenati de culoare albastru, trandafiri nemuritori de culoare rosu, roz sau negru. In plus, pe langa aceste modele de trandafiri criogenati, gasesti si trandafiri criogenati multicolori sau bicolori.

Este mult mai usor sa te orientezi catre trandafirii criogenati online - comandand online ai mai multe beneficii fata de achizitiile fizice.

Ca de exemplu, cupola sau cutia cu trandafiri criogenati au preturi bune, timpul de livrare este rapid, ai acces la o categorie bogata de trandafiri criogenati, oferte periodice (gasesti trandafiri criogenati ieftini), diferite accesorii pentru a da un plus trandafiriilor criogenati (Tort Mousse cu capsune, Bomboane I love Milka, Martini Asti Gift Box Champagne, Moet Brut Gift Box Champagne etc), mesaje personalizate, confidentialitatea numelui, etc.

Cum se obtin trandafirii nemuritori
Trandafirii nemuritori presupun uscarea florilor prin congelare. In ceea ce priveste partea tehnica, aceasta se numeste liofinozare (transformarea apei din stare lichida in stare solida). Toate procedura se realizeaza in mediu vidat.

Iata etapele prin care trandafirii ajung sa fie criogenati:

  • apa se elimina din petale, dupa ce a fost inghetata si pastrata la vid, aproximativ 3 saptamani;
  • petalele se conserva individual;
  • trandafirii se reconstruiesc manual;
  • dupa reconstruirea manuala, acestia isi pastreaza aspectul fara modificari, petale cu textura nemodificata;

rezultatul final: un trandafiri criogenati in forma intactata, nemodificata.

Toata procedura este realizata de catre specialisti care au urmat anumite cursuri.

Comanda online pe Floria.ro trandafiri criogenati. Livram flori la domiciliu in Bucuresti si in toata tara 2-4 ore.

Trandafiri criogenati: cum se obtin, cum se pastreaza, unde ii gasesti
Trandafirii criogenati sunt trandafiri naturali, cu o durata de viata de pana la 25 de ani. Fiind vorba de un trandafir ce se pastreaza “pentru totdeauna” acest tip de floare reprezinta un cadou cu adevarat special si rafinat. Desi se pastreaza pentru ani de zile intacti, trandafirii criogenati sunt naturali, nu sunt artificiali
Cat rezista trandafirii criogenati?
Rezistenta trandafirilor criogenati este de la 3 la 25 de ani, insa conteaza foarte mult cum sunt pastrati. Un astfel de aranjament trebuie ferit de razele directe ale soarelui, de umezeala si de apa.
Top ocazii la care trebuie sa oferi flori
Gasesti mai jos o lista cu cele mai populare sarbatori de la noi si ocaziile pe care trebuie sa le marchezi cu flori. In plus, venim si cu sugestii de buchete si flori de oferit
Trandafirul rosu: semnificatie, scurt istoric, cand sa il oferi
Trandafirul rosu este simbolul absolut al iubirii si al romantismului. Involuntar, asociem orice ocazie romantica cu trandafirii rosii, cu petale de trandafiri sau cu aranjamente de trandafiri. A oferi un buchet de trandafiri rosii cuiva este considerat un gest romantic, pasional. Un gest de dragoste eterna. Iata care este simbolistica trandafirului rosu, in diverse culturi sau situatii.

Livrare internationalăLivrăm oriunde în lume, în doar 24 de ore.

Felicitare cadouPrimești o felicitare cadou la fiecare comandă plasată!

100% discrețiePoți comanda anonim, iar noi vom păstra confidențialitatea.

Furnizorul Casei RegaleDin 2015, Furnizor Oficial al Casei Regale a României

Livrare în 2 - 4 oreLivrăm în fiecare zi, chiar și în timpul sărbătorilor legale.