Caută

Coș

Buchete Trandafiri Rosii

Comandă Online Buchete Trandafiri Rosii cu Livrare la Domiciliu

Floarea simbol a dragostei ramane trandafirul rosu! Asadar, comanda un buchet de trandafiri rosii pentru cele mai importante momente din viata unui cuplu: avem buchete de trandafiri rosii pentru aniversari, Ziua Indragostitilor, buchete de trandafiri rosii pentru Dragobete sau un buchet de 101 trandafiri rosii cu ocazia logodnei.
Buchetele de trandafiri rosii sunt disponibile pe toata durata anului si pot fi livrate oriunde in tara. Cu exceptia zilelor de 1-8 martie, buchetele de trandafiri rosii se livreaza rapid, in 2-4 ore de la plasarea comenzii si procesarea platii.
Fiecare buchet de trandafiri rosii se livreaza cu o felicitare cadou.

In peste 100 de orase din tara, transportul este gratuit pentru buchetele de trandafiri rosii. Poti comanda, alaturi de buchetele de trandafiri rosii, o cutie de bomboane, sampanie sau cadouri speciale.
Cum se ingrijesc buchetele de trandafiri rosii: fereste trandafirii rosii de temperaturi extreme sau de schimbari mari de temperatura (de la foarte cald la rece). Inainte de a pune trandafirii in vaza, taie coditele acestora in diagonala, preferabil sub jet de apa. Adu tijele la acelasi nivel. Alege o vaza potrivita ca marime in care sa pui buchetul de trandafiri rosii. Asigura-te ca aceasta este curata. Pune apa suficienta. O data la doua zile, taie din nou din tijele trandafirilor rosii, spala vaza si umple-o cu apa curata.

Trandafirul rosu: semnificatie, scurt istoric, cand sa il oferi
Trandafirul rosu este simbolul absolut al iubirii si al romantismului. Involuntar, asociem orice ocazie romantica cu trandafirii rosii, cu petale de trandafiri sau cu aranjamente de trandafiri. A oferi un buchet de trandafiri rosii cuiva este considerat un gest romantic, pasional. Un gest de dragoste eterna. Iata care este simbolistica trandafirului rosu, in diverse culturi sau situatii.
Trandafiri: Informatii generale si sfaturi ingrijire
Citeste informatii despre toate tipurile de trandafiri, sfaturi pentru ingrijirea trandafirilor, simbolistica trandafirilor si a culorilor trandafirilor sau cand este mai potrivit
De ce ar trebui să dăruiești trandafiri mai des
De ce sunt trandafirii rosii cele mai populare flori si cum au ajuns aceste flori sa fie simbolul iubirii? De ce ar trebui sa oferim mai des trandafiri celor dragi.
Trandafirii si mesajele lor ascunse
Trandafirul este asociat cu declaratia de iubire in toate nuantele lui: de la pasiune si suferinta si pana la gelozie. Descopera mesajele ascunse pe care le transmit

Livrare în 2 - 4 oreLivrare în 2-4 ore de la plasarea comenzii. Oriunde în țară!

Felicitare cadouPrimești o felicitare cadou la fiecare comandă plasată!

100% discrețiePoți comanda anonim, iar noi vom păstra confidențialitatea.

Livrare internaționalăLivrăm oriunde în lume, în doar 24 de ore.

Livrare Luni - DuminicăLivrăm în fiecare zi, chiar și în timpul sărbătorilor legale.