Caută

Coș

Buchete FloriTrandafiriBuchet de 9 trandafiri rosii

Buchet de 9 trandafiri rosii

Livrare în

2-4 ore

219,00 lei

Plată SecurizatăRespectam standardul de securitate al Consiliului pentru standardele de securitate al industriei cardurilor de plati.

Felicitare cadouPrimești o felicitare cadou la fiecare comandă plasată!

Calitate GarantatăFlori de calitate superioara, de la producatori certificati international

Descrierea produsului

Un buchet de flori stralucitor si plin de pasiune. Daruieste-l persoanei iubite! Buchetul contine 9 trandafiri rosii. Trandafirii rosii au transmis intotdeauna dragostea pasionala. Rosul cardinal inseamna dorinta, rosul amarant simbolizeaza senzualitatea de lunga durata, rosul carmin – dorinta inselatoare, iar trandafirii rosii ca focul simbolizeaza pasiunea inflacarata. Comanda un buchet din 9 trandafiri rosii pentru persoana iubita. Ingrijit corespunzator, buchetul poate rezista in vaza pana la 2 saptamani. Coditele florilor trebuie taiate zilnic, in unghi de 45 de grade. Apa trebuie schimbata zilnic.
ID: 22819

Compozitia produsului

Standard
Contine: 9 trandafiri rosii

Important

Florile pe care le folosim sunt mereu proaspete. Astfel, în unele cazuri ele pot fi sub formă de boboci. Aceștia se vor deschide în maxim 24 de ore, dacă în încăpere sunt între 23 și 25 de grade Celsius. Persoana care va primi acest buchet se poate bucura mult mai mult de prospețimea lui, în acest caz!

Pretul produsului Buchet de 9 trandafiri rosii include o felicitare personalizata cu textul ales de Dumneavoastra. Livrarea buchetelor de flori se face prin curier propriu. Poza prezinta un buchet de flori / aranjament floral real, asa cum a fost realizat si livrat la comanda online a unui client Floria. Accesoriile speciale (vaza, invelis) nu sunt incluse in pret. Alege cea mai profesionista florarie online. Comanda flori online cu livrare in Bucuresti si in cele mai importante orase din tara.