Caută

Coș

Buchete FloriTrandafiriBuchet de 9 trandafiri rosii

Buchet de 9 trandafiri rosii

Livrare în

2-4 ore

205,00 lei

Plată SecurizatăRespectam standardul de securitate al Consiliului pentru standardele de securitate al industriei cardurilor de plati.

Felicitare cadouPrimești o felicitare cadou la fiecare comandă plasată!

Calitate GarantatăFlori de calitate superioara, de la producatori certificati international

Descrierea produsului

Un buchet de flori stralucitor si plin de pasiune. Daruieste-l persoanei iubite! Buchetul contine 9 trandafiri rosii.Trandafirii rosii au transmis intotdeauna dragostea pasionala. Rosul cardinal inseamna dorinta, rosul amarant simbolizeaza senzualitatea de lunga durata, rosul carmin – dorinta inselatoare, iar trandafirii rosii ca focul simbolizeaza pasiunea inflacarata. Comanda un buchet din 9 trandafiri rosii pentru persoana iubita.
ID: 22819

Pretul produsului include o felicitare personalizata cu textul ales de Dumneavoastra. Livrarea buchetelor de flori se face prin curier propriu. Poza prezinta un buchet de flori / aranjament floral real, asa cum a fost realizat si livrat la comanda online a unui client Floria. Accesoriile speciale (vaza, invelis) nu sunt incluse in pret. Alege cea mai profesionista florarie online. Comanda flori online cu livrate rapida si gratuita - 2 ore in Bucuresti si in cele mai importante orase din tara.