Caută

Coș

Coronite de Craciun

Comanda Coronite de Craciun cu livrare in toata tara. Pregateste-te de sarbatori - Floria

Comandă coronițe de Crăciun cu livrare în toată țara, în 2-4 ore

Găsește modelul preferat din cele peste 20 de coronițe de Crăciun din brad, cu livrare rapidă, în toată țara. Fie că vrei să oferi un cadou de Crăciun sau să o cumperi o coroniță de Crăciun pentru acasă, ai de unde să alegi: am pregătit o colecție specială de coronițe din brad de Crăciun, decorate în stiluri diferite. Astfel, poți comanda o coroniță de Crăciun pentru intrarea în casă, din brad natural, cu decorațiuni tipice de Crăciun, coronițe de Crăciun cu globuri, coronițe de Crăciun cu decorațiuni naturale, precum portocalele uscate, conuri de brad, bețe de scorțișoară sau anason. O astfel de coroniță de brad va parfuma spațiul casei, lăsând o aromă proaspătă, naturală.
Decoratorii noștri florali au creat coronițe de brad pentru orice tip de interior: clasic, modern, tradițional. În funcție de stilul casei tale, poți alege o coroniță de brad cu aspect elegant - realizată cu globuri monocrome; o coroniță de brad în trend, cu decorațiuni atipice, precum coronița de Crăciun cu fluturi sau cu flori de lotus, sau o coroniță de Crăciun cu aspect rustic, decorată cu nuci, conuri de brad, lumânări.

Livrări coronițe de Crăciun la domiciliu, prin rețea de curieri proprii

Livrăm coronițe de Crăciun în toată țara, prin rețea de curieri proprii. La fiecare comandă de coroniță de Crăciun primești o felicitare cadou.

Coronițele de Crăciun se livrează rapid, în 2-4 ore. Livrăm coronițe de brad, de Crăciun, până în ziua de 24 decembrie.
Coronițele de Crăciun pot fi livrare împreună cu un cadou de Crăciun ales de tine. Dacă ai nevoie de mai mult de o coroniță de Crăciun pentru casa ta, poți apela la serviciul nostru special: decor de Crăciun gândit de către designerii Floria. O echipă de specialiști va veni la tine acasă și va gândi un decor personalizat de Crăciun, în funcție de spațiul și dorințele tale. Astfel, poți avea coronițe de Crăciun pentru ușile de la intrare, ghirlande pentru balustrade, aranjamente de Crăciun pentru masă, brad de Crăciun împodobit, buchete de flori de Crăciun.

Comandă coroniță de Crăciun naturală, cu preț de la 189 lei, felicitare inclusă și transport gratuit. Coronițele de Crăciun sunt realizate din brad natural și sunt potrivite pentru ușa de la intrare sau pentru a fi puse în interior, ca decorațiune de masă. Coronițele de brad sunt rezistente, pot fi păstrate în exterior până la o lună, fără a fi necesară mentenanță. În cazul în care țineți coronițele de brad în interior, pulverizați apă înspre ele o dată pe săptămână, pentru a menține bradul proaspăt.

Dă un suflu proaspăt și vesel casei tale cu una din coronițele de brad de la Floria. Floria florărie online livrează coronițe de brad în București, Cluj Napoca, Piatra Neamț, Brașov, Constanța și în peste alte 100 de localități.

Pe lângă coronițele de Crăciun, poți comanda decor personalizat de Crăciun pentru casa ta, brazi de Crăciuni, aranjamente de Crăciun, buchete de flori de Crăciun și cadouri de Crăciun pentru cei dragi.

Idei si sfaturi pentru decorarea casei de Craciun
Pe langa coronita de Craciun de la intrare si bradul de Craciun, ce alte decoratiuni alegi? Ti-am pregatit o serie de sfaturi care sa faca decorarea casei de Craciun o activitatea placuta si usoara
De ce sa oferi aranjamente florale business si coronite de Craciun
Coronita de Craciun nu este doar un cadou pentru tine si pentru cei dragi, ci si un cadou bun de oferit angajatilor sau partenerilor de afaceri. Pe blog iti spunem de ce coronitele de Craciun sunt cea mai buna alegere
Business: ce cadouri de Craciun oferim partenerilor de afaceri
Livram coronite de Craciun la adrese multiple, in toata tara, pentru partenerii tai de afaceri sau pentru angajati. Vezi de ce o coronita de Craciun este cadoul ideal pentru ei si ce beneficii ai daca alegi coronite de brad de la Floria
Ce este adventul, cand se sarbatoreste si care sunt traditiile in aceasta zi
Pe langa coronita de Craciun pentru usa, nu uita sa cumperi coronita de advent. Aceasta este tot o coronita de brad, decorata cu 4 lumanari, care se aprind in cele patru dumini dinaintea Craciunului.

Livrare internationalăLivrăm oriunde în lume, în doar 24 de ore.

Felicitare cadouPrimești o felicitare cadou la fiecare comandă plasată!

100% discrețiePoți comanda anonim, iar noi vom păstra confidențialitatea.

Furnizorul Casei RegaleDin 2015, Furnizor Oficial al Casei Regale a României

Livrare în 2 - 4 oreLivrăm în fiecare zi, chiar și în timpul sărbătorilor legale.