Caută

Coș

Aranjamente FloraleCraciunCoronite CraciunCoronita de Craciun cu eucalipt

Coronita de Craciun cu eucalipt

Livrare în

2-4 ore

Plată SecurizatăRespectam standardul de securitate al Consiliului pentru standardele de securitate al industriei cardurilor de plati.

Felicitare cadouPrimești o felicitare cadou la fiecare comandă plasată!

Calitate GarantatăFlori de calitate superioara, de la producatori certificati international

Descrierea produsului

Un veritabil Craciun parfumat: coronita din brad natural, cu eucalipt si bete de scortisoara. Cu decoratiuni stelute argintii, globuri aurii si aramii, pentru o nota pretioasa.Aceasta coronita este compusa din: crengi de brad natural si eucalypt, articole decorative. Comanda Coronita de Craciun cu eucalipt cu livrare rapida si felicitare cadou. Decoratiunile pot diferi in limita stocului disponibil. Diametru 30cm
ID: 216533

Compozitia produsului

Standard
Contine: Coronita Craciun din brad natural, eucalipt, bete de scortisoara, articole decorative de Craciun

Important

Florile pe care le folosim sunt mereu proaspete. Astfel, în unele cazuri ele pot fi sub formă de boboci. Aceștia se vor deschide în maxim 24 de ore, dacă în încăpere sunt între 23 și 25 de grade Celsius. Persoana care va primi acest buchet se poate bucura mult mai mult de prospețimea lui, în acest caz!

Pretul produsului include o felicitare personalizata cu textul ales de Dumneavoastra. Livrarea buchetelor de flori se face prin curier propriu. Poza prezinta un buchet de flori / aranjament floral real, asa cum a fost realizat si livrat la comanda online a unui client Floria. Accesoriile speciale (vaza, invelis) nu sunt incluse in pret. Alege cea mai profesionista florarie online. Comanda flori online cu livrare in Bucuresti si in cele mai importante orase din tara.

Produs perisabil - nu se returnează.