Caută

Coș

CadouriParfumuriSet The Ritual Of Ayurveda

Set The Ritual Of Ayurveda

Livrare în

2-4 ore

160,00 lei

Plată SecurizatăRespectam standardul de securitate al Consiliului pentru standardele de securitate al industriei cardurilor de plati.

Felicitare cadouPrimești o felicitare cadou la fiecare comandă plasată!

Calitate GarantatăFlori de calitate superioara, de la producatori certificati international

Descrierea produsului

Flori si The Ritual of Ayurveda - rasfatul suprem! Comanda setul The Ritual of Ayurveda alaturi de un buchet de flori pentru cineva drag si fa-i cea mai frumoasa si mai relaxanta supriza! Si cu siguranta si cea mai parfumata. Setul The Ritual of Ayurveda contine o spuma de dus, o crema de corp si un exfoliant pentru corp cu ingrediente de origine naturala in proportie de 94%. Produsele au parfum oriental si nu contin amoniac, ftalati, parabeni, parafina, pigmenti si coloranti, sulfati, alcool. Produsele au efect relaxant, si sunt pe baza de trandafir indian si ulei de migdale dulci. Setul The Ritual of Ayurveda se comanda impreuna cu un buchet de flori la alegere. *In functie de zona de livrare, acelasi set, cu aceleasi produse, poate fi livrat in varianta cu flori de cires si lapte de ovaz (The Ritual of Sakura) sau arome de floare de lotus si ceai alb (The Ritual of Karma).
ID: acc_192215

Pretul produsului include o felicitare personalizata cu textul ales de Dumneavoastra. Livrarea buchetelor de flori se face prin curier propriu. Poza prezinta un buchet de flori / aranjament floral real, asa cum a fost realizat si livrat la comanda online a unui client Floria. Accesoriile speciale (vaza, invelis) nu sunt incluse in pret. Alege cea mai profesionista florarie online. Comanda flori online cu livrare in Bucuresti si in cele mai importante orase din tara.

Produs perisabil - nu se returnează.