Caută

Coș

Aranjamente FloraleCraciunCoronite CraciunCoronita de advent cu brad si verdeata

Coronita de advent cu brad si verdeata

Livrare în

2-4 ore

Plată SecurizatăRespectam standardul de securitate al Consiliului pentru standardele de securitate al industriei cardurilor de plati.

Felicitare cadouPrimești o felicitare cadou la fiecare comandă plasată!

Calitate GarantatăFlori de calitate superioara, de la producatori certificati international

Descrierea produsului

Coronita de advent cu lumanari albe, din brad, decorata cu iedera, eringyum, tuia, betisoare de scortisoara, stelute si felii de lamaie. Se incadreaza perfect intr-un decor retro sau glamour. Comanda Coronita de advent cu brad si verdeata cu livrare rapida la adresa si felicitare cadou. Cand se aprind lumanarile de advent: fiecare lumanare din cele 4 lumanari de advent se aprinde duminica, dupa slujba de la Biserica. Fiecare lumanare corespunde unei duminici. Se numara 4 duminici inainte de Craciun. Aceasta coronita este compusa din: coronita, 4 lumanari si accesorii de Craciun. Diametrul coronitei este de 30 cm.
ID: 216347

Compozitia produsului

Standard
Contine: coronita din brad, decorata cu iedera, eringyum, tuia, betisoare de scortisoara, stelute si felii de lamaie, 4 lumanari albe

Important

Florile pe care le folosim sunt mereu proaspete. Astfel, în unele cazuri ele pot fi sub formă de boboci. Aceștia se vor deschide în maxim 24 de ore, dacă în încăpere sunt între 23 și 25 de grade Celsius. Persoana care va primi acest buchet se poate bucura mult mai mult de prospețimea lui, în acest caz!

Pretul produsului include o felicitare personalizata cu textul ales de Dumneavoastra. Livrarea buchetelor de flori se face prin curier propriu. Poza prezinta un buchet de flori / aranjament floral real, asa cum a fost realizat si livrat la comanda online a unui client Floria. Accesoriile speciale (vaza, invelis) nu sunt incluse in pret. Alege cea mai profesionista florarie online. Comanda flori online cu livrare in Bucuresti si in cele mai importante orase din tara.

Produs perisabil - nu se returnează.