Caută

Coș

Buchete FloriTrandafiriBuchet de 7 trandafiri rosii

Buchet de 7 trandafiri rosii

Livrare în

2-4 ore

179,00 lei

Plată SecurizatăRespectam standardul de securitate al Consiliului pentru standardele de securitate al industriei cardurilor de plati.

Felicitare cadouPrimești o felicitare cadou la fiecare comandă plasată!

Calitate GarantatăFlori de calitate superioara, de la producatori certificati international

Descrierea produsului

Buchet de 7 trandafiri rosii, iti poti exprima sentimentele de dragoste si afectiune cu acest buchet plin de gingasie. Comanda Buchet de 7 trandafiri rosii fara nicio ocazie! Fa o surpriza placuta cuiva si arata-i sentimentele tale! Buchet de 7 trandafiri rosii se livreaza rapid, oriunde in tara! In peste 100 de orase din tara, transportul este GRATUIT. La fiecare comanda de Buchet de 7 trandafiri rosii primesti o felicitare cadou. Sfaturi de ingrijire Buchet de 7 trandafiri rosii: - Foloseste apa plata. Umple vaza pana la jumatate. - Atunci cand tai coditele florilor, e indicat sa faci acest lucru sub apa. Taiate in aer liber, tija absoarbe aer, ducand la moartea prematura a plantei. Taie codita oblic, aproximativ 2 cm. - Cand pui florile in vaza, nu lasa apa pe tulpina, muguri sau frunze. - Schimba apa zilnic.
ID: 22490

Compozitia produsului

Standard
Contine: 7 trandafiri rosii

Important

Florile pe care le folosim sunt mereu proaspete. Astfel, în unele cazuri ele pot fi sub formă de boboci. Aceștia se vor deschide în maxim 24 de ore, dacă în încăpere sunt între 23 și 25 de grade Celsius. Persoana care va primi acest produs se poate bucura mult mai mult de prospețimea lui, în acest caz!

Pretul produsului include o felicitare personalizata cu textul ales de Dumneavoastra. Livrarea buchetelor de flori se face prin curier propriu. Poza prezinta un buchet de flori / aranjament floral real, asa cum a fost realizat si livrat la comanda online a unui client Floria. Accesoriile speciale (vaza, invelis) nu sunt incluse in pret. Alege cea mai profesionista florarie online. Comanda flori online cu livrare in Bucuresti si in cele mai importante orase din tara.