Caută

Coș

Buchete FloriTrandafiriBuchet de 101 trandafiri rosii
-15%

Buchet de 101 trandafiri rosii

Livrare în

2-4 ore

1.675,00 lei
1.423,75 lei

Plată SecurizatăRespectam standardul de securitate al Consiliului pentru standardele de securitate al industriei cardurilor de plati.

Felicitare cadouPrimești o felicitare cadou la fiecare comandă plasată!

Calitate GarantatăFlori de calitate superioara, de la producatori certificati international

Descrierea produsului

Buchet de 101 trandafiri rosii, fastuos, un simbol al determinarii si increderii oferit in semn de recunostinta, respect si dragoste.Trandafirul este cea mai veche si cea mai cunoscuts planta ornamentala. Primii trandafiri, apropiati de speciile cunoscute astazi, sunt mentionati in China, in urma cu 5.000 de ani. De aici, s-au raspandit in India, apoi în Orientul Mijlociu. Istoria trandafirului este mai putin importanta pentru fiecare femeie care are bucuria de a primi trandafiri, decat istoria trandafirilor ei, in vaza. De aceea, vom oferi cateva sfaturi care pot prelungi viata acestor flori minunate: - vaza in care puneti trandafirii trebuie sa fie foarte curata; - apa trebuie schimbata zilnic; - stropiti trandafirii, din cand in cand, cu o ploaie de apa; - tulpinile trandafirilor trebuie taiate zilnic, cu aproximativ 1 cm, in unghi de 45 de grade; - puneti trandafirii in locuri racoroase, nu foarte luminoase!
ID: 22287

Compozitia produsului

Standard
Contine: 101 trandafiri rosii

Important

Florile pe care le folosim sunt mereu proaspete. Astfel, în unele cazuri ele pot fi sub formă de boboci. Aceștia se vor deschide în maxim 24 de ore, dacă în încăpere sunt între 23 și 25 de grade Celsius. Persoana care va primi acest buchet se poate bucura mult mai mult de prospețimea lui, în acest caz!

Pretul produsului Buchet de 101 trandafiri rosii include o felicitare personalizata cu textul ales de Dumneavoastra. Livrarea buchetelor de flori se face prin curier propriu. Poza prezinta un buchet de flori / aranjament floral real, asa cum a fost realizat si livrat la comanda online a unui client Floria. Accesoriile speciale (vaza, invelis) nu sunt incluse in pret. Alege cea mai profesionista florarie online. Comanda flori online cu livrare in Bucuresti si in cele mai importante orase din tara.