Caută

Coș

Buchete FloriLisianthusBuchet de flori - Vise colorate

Buchet de flori - Vise colorate

Livrare în

2-4 ore

Standard
Premium
335,00 lei

Plată SecurizatăRespectam standardul de securitate al Consiliului pentru standardele de securitate al industriei cardurilor de plati.

Felicitare cadouPrimești o felicitare cadou la fiecare comandă plasată!

Calitate GarantatăFlori de calitate superioara, de la producatori certificati international

Descrierea produsului

Pentru o persoana alaturi de care ai visat cel mai frumos, alege buchetul de flori Vise colorate si marturiseste-i sentimentele tale. Comandă buchetul Vise Colorate, iar noi ne asigurăm că va ajunge la cei dragi ție, în doar cateva ore.

Culoare: multicolor.

Flori: Alstroemeria, minirosa, Lisianthus.

Cum sa te bucuri cat mai mult de un buchet de flori:

- Schimba apa in fiecare zi si ai grija ca vasul sa fie curat.

- La cateva zile, taie din coditele florilor. Indeparteaza 1-2 cm din partea de jos a tulpinii si asigura-te ca unghiul este de 45 de grade (astfel floarea va absorbii mai bine apa).

- Depoziteaza florile la o temperatura potrivita!

PERISABILITATE: Produs perisabil - nu se returnează. FELICITARE: Buchet de flori Vise colorate poate fi insoțit de o felicitare gratuita, cu un mesaj completat de dvs. în formularul de comandă.
ID: 22300

Compozitia produsului

Standard
Contine: 5 Alstroemeria portocaliu, 5 Lisianthus mov, 9 Minirosa roz
Premium
Contine: 6 Alstroemeria portocaliu, 7 Lisianthus mov, 11 Minirosa roz

Important

Florile pe care le folosim sunt mereu proaspete. Astfel, în unele cazuri ele pot fi sub formă de boboci. Aceștia se vor deschide în maxim 24 de ore, dacă în încăpere sunt între 23 și 25 de grade Celsius. Persoana care va primi acest buchet se poate bucura mult mai mult de prospețimea lui, în acest caz!

Pretul produsului include o felicitare personalizata cu textul ales de Dumneavoastra. Livrarea buchetelor de flori se face prin curier propriu. Poza prezinta un buchet de flori / aranjament floral real, asa cum a fost realizat si livrat la comanda online a unui client Floria. Accesoriile speciale (vaza, invelis) nu sunt incluse in pret. Alege cea mai profesionista florarie online. Comanda flori online cu livrare in Iasi, Bucuresti, Constanta si in cele mai importante orase din tara.