Caută

Coș

Buchete FloriLisianthusBuchet de flori - Gingas

Buchet de flori - Gingas

Livrare în

2-4 ore

Standard
Premium
465,00 lei

Plată SecurizatăRespectam standardul de securitate al Consiliului pentru standardele de securitate al industriei cardurilor de plati.

Felicitare cadouPrimești o felicitare cadou la fiecare comandă plasată!

Calitate GarantatăFlori de calitate superioara, de la producatori certificati international

Descrierea produsului

Nu trebuie sa ai un motiv pentru a darui flori. Fa asta stiind ca ii vei vedea zambetul gingas de fiecare data. Acest buchet contine: lisianthus, ruscus si trandafiri. Comanda-l acum, cu livrare gratuita in peste 100 de orase din tara. Timpul de livrare este de 2-4 ore, de la momentul plasarii comenzii si procesarea platii.
ID: 214488

Compozitia produsului

Standard
Contine: 23 trandafiri roz, 7 lisianthus alb, verdeata
Premium
Contine: 26 trandafiri roz, 9 lisianthus alb, verdeata

Important

Florile pe care le folosim sunt mereu proaspete. Astfel, în unele cazuri ele pot fi sub formă de boboci. Aceștia se vor deschide în maxim 24 de ore, dacă în încăpere sunt între 23 și 25 de grade Celsius. Persoana care va primi acest produs se poate bucura mult mai mult de prospețimea lui, în acest caz!

Pretul produsului include o felicitare personalizata cu textul ales de Dumneavoastra. Livrarea buchetelor de flori se face prin curier propriu. Poza prezinta un buchet de flori / aranjament floral real, asa cum a fost realizat si livrat la comanda online a unui client Floria. Accesoriile speciale (vaza, invelis) nu sunt incluse in pret. Alege cea mai profesionista florarie online. Comanda flori online cu livrare in Bucuresti si in cele mai importante orase din tara.