Caută

Coș

Buchete FloriHortensieLisianthusBuchet cu hortensie albastra

Buchet cu hortensie albastra

Livrare în

2-4 ore

Standard
Premium
299,00 lei

Plată SecurizatăRespectam standardul de securitate al Consiliului pentru standardele de securitate al industriei cardurilor de plati.

Felicitare cadouPrimești o felicitare cadou la fiecare comandă plasată!

Calitate GarantatăFlori de calitate superioara, de la producatori certificati international

Descrierea produsului

Stiai ca florile albastre sunt cel mai greu de gasit in natura? Insa vara ne rasfata cu hortensii, care vin, in mod natural, si in nuante de albastru. Comanda Buchet cu hortensie albastra pentru o persoana careia ii place culoarea albastru! Buchet cu hortensie albastra contine hortensie albastra, minirosa, lisianthus si verdeata. Buchet cu hortensie albastra se livreaza impreuna cu o felicitare cadou, oriunde in tara! Sfaturi de ingrijire Buchet cu hortensie albastra: hortensia are nevoie de multa apa! Asigura-te ca vasul in care sta buchetul de flori este umplut cu suficienta apa curata. Schimba apa in fiecare zi. Taie putin din codite, in diagonala. Completeaza cu apa in timpul zilei, daca este nevoie.
ID: 192126

Compozitia produsului

Standard
Contine: 2 lisianthus alb, 2 hortensia albastra, 3 minirosa peach, 2 mathiolla mov, verdeata si ambalaj
Premium
Contine: 3 lisianthus alb, 2 hortensia albastra, 4 minirosa peach, 3 mathiolla mov, verdeata si ambalaj

Important

Florile pe care le folosim sunt mereu proaspete. Astfel, în unele cazuri ele pot fi sub formă de boboci. Aceștia se vor deschide în maxim 24 de ore, dacă în încăpere sunt între 23 și 25 de grade Celsius. Persoana care va primi acest buchet se poate bucura mult mai mult de prospețimea lui, în acest caz!

Pretul produsului include o felicitare personalizata cu textul ales de Dumneavoastra. Livrarea buchetelor de flori se face prin curier propriu. Poza prezinta un buchet de flori / aranjament floral real, asa cum a fost realizat si livrat la comanda online a unui client Floria. Accesoriile speciale (vaza, invelis) nu sunt incluse in pret. Alege cea mai profesionista florarie online. Comanda flori online cu livrare in Bucuresti si in cele mai importante orase din tara.

Produs perisabil - nu se returnează.