Caută

Coș

Buchete FloriLisianthusPicaturi de frumusete

Picaturi de frumusete

Livrare în

2-4 ore

Standard
Premium
299,00 lei

Plată SecurizatăRespectam standardul de securitate al Consiliului pentru standardele de securitate al industriei cardurilor de plati.

Felicitare cadouPrimești o felicitare cadou la fiecare comandă plasată!

Calitate GarantatăFlori de calitate superioara, de la producatori certificati international

Descrierea produsului

Un buchet care ii va umple sufletul de frumusete, cu fiecare floare de lisianthus si trandafir. Comanda pentru ea Picaturi de frumusete, un buchet perfect pentru aniversare, Ziua Mamei, Ziua Indragostitilor sau pentru ziua onomastica. Buchetul Picaturi de frumusete se livreaza gratuit in peste 100 de orase din tara, impreuna cu o felicitare cadou. Buchetul Picaturi de frumusete contine trandafiri roz, lisianthus, eucalipt. Ingrijit corespunzator, buchetul poate rezista pana la doua saptamani in vaza. Inlocuiti apa zilnic.
ID: 213001

Compozitia produsului

Standard
Contine: 9 trandafiri roz, 4 lisianthus roz, verdeata
Premium
Contine: 11 trandafiri roz, 5 lisianthus roz, verdeata

Important

Florile pe care le folosim sunt mereu proaspete. Astfel, în unele cazuri ele pot fi sub formă de boboci. Aceștia se vor deschide în maxim 24 de ore, dacă în încăpere sunt între 23 și 25 de grade Celsius. Persoana care va primi acest buchet se poate bucura mult mai mult de prospețimea lui, în acest caz!

Pretul produsului include o felicitare personalizata cu textul ales de Dumneavoastra. Livrarea buchetelor de flori se face prin curier propriu. Poza prezinta un buchet de flori / aranjament floral real, asa cum a fost realizat si livrat la comanda online a unui client Floria. Accesoriile speciale (vaza, invelis) nu sunt incluse in pret. Alege cea mai profesionista florarie online. . Comanda flori online cu livrare in Timisoara, Bucuresti, Constanta si in cele mai importante orase din tara.