Caută

Coș

Buchete FloriMinirosaLisianthusBuchet de vara cu trandafiri albi

Buchet de vara cu trandafiri albi

Livrare în

2-4 ore

Standard
Premium
399,00 lei

Plată SecurizatăRespectam standardul de securitate al Consiliului pentru standardele de securitate al industriei cardurilor de plati.

Felicitare cadouPrimești o felicitare cadou la fiecare comandă plasată!

Calitate GarantatăFlori de calitate superioara, de la producatori certificati international

Descrierea produsului

Alegerea pura si clasica - trandafirii albi - complimentata de flori mici, albastre. Puritate si delicatete in acelasi buchet. Comanda Buchet de vara cu trandafiri albi pentru o zi de nastere, zi onomastica sau o ocazie speciala. Buchet de vara cu trandafiri albi contine trandafiri albi, oxypetalum, plox, lisianthus alb, spray roses, verdeata. Ingrijit corespunzator, buchetul poate rezista in vaza pana la 2 saptamani. Coditele florilor trebuie taiate zilnic, in unghi de 45 de grade. Apa trebuie schimbata zilnic.
ID: 217257

Compozitia produsului

Standard
Contine: 1 Verdeata Salal, 3 Lisianthus alb, 3 Trandafiri alb, 3 Minirosa alb, 5 oypetalum albastru, 3 plo alb,
Premium
Contine: 1 Verdeata Salal, 4 Lisianthus alb, 4 Trandafiri alb, 4 Minirosa alb, 5 oypetalum albastru, 3 plo alb,

Important

Florile pe care le folosim sunt mereu proaspete. Astfel, în unele cazuri ele pot fi sub formă de boboci. Aceștia se vor deschide în maxim 24 de ore, dacă în încăpere sunt între 23 și 25 de grade Celsius. Persoana care va primi acest buchet se poate bucura mult mai mult de prospețimea lui, în acest caz!

Pretul produsului include o felicitare personalizata cu textul ales de Dumneavoastra. Livrarea buchetelor de flori se face prin curier propriu. Poza prezinta un buchet de flori / aranjament floral real, asa cum a fost realizat si livrat la comanda online a unui client Floria. Accesoriile speciale (vaza, invelis) nu sunt incluse in pret. Alege cea mai profesionista florarie online. . Comanda flori online cu livrare in Timisoara, Bucuresti, Constanta si in cele mai importante orase din tara.