Caută

Coș

Buchete FloriLisianthusBuchet Mix de toamna

Buchet Mix de toamna

Livrare în

2-4 ore

Standard
Premium
265,00 lei

Plată SecurizatăRespectam standardul de securitate al Consiliului pentru standardele de securitate al industriei cardurilor de plati.

Felicitare cadouPrimești o felicitare cadou la fiecare comandă plasată!

Calitate GarantatăFlori de calitate superioara, de la producatori certificati international

Descrierea produsului

Ce defineste toamna daca nu bogatia, culorile calde, frunzele uscate, nuantele de maron? Comanda mixul perfect de toamna: Buchet Mix de toamna. Acest buchet contine crizanteme, santini, kisianthus, garoafe si frunze uscate. Buchet Mix de toamna se livreaza rapid, in toata tara, in 2-4 ore de la plasarea comenzii si procesarea platii. Pentru fiecare comanda de Buchet Mix de toamna primesti o felicitare cadou. In peste 100 de orase din tara livrarea este gratuita.
ID: 192167

Compozitia produsului

Standard
Acest buchet este compus din: 4 santini roz, 4 lisianthus roz, 3 spray crem/ alb, 5 dianthus crem, 1 sedum, verdeata, ambalaj si accesorii.
Premium
Acest buchet este compus din: 3 santini roz, 3 lisianthus roz, 2 spray crem/ alb, 4 dianthus crem, 1 sedum, verdeata, ambalaj si accesorii.

Important

Florile pe care le folosim sunt mereu proaspete. Astfel, în unele cazuri ele pot fi sub formă de boboci. Aceștia se vor deschide în maxim 24 de ore, dacă în încăpere sunt între 23 și 25 de grade Celsius. Persoana care va primi acest buchet se poate bucura mult mai mult de prospețimea lui, în acest caz!

Pretul produsului include o felicitare personalizata cu textul ales de Dumneavoastra. Livrarea buchetelor de flori se face prin curier propriu. Poza prezinta un buchet de flori / aranjament floral real, asa cum a fost realizat si livrat la comanda online a unui client Floria. Accesoriile speciale (vaza, invelis) nu sunt incluse in pret. Alege cea mai profesionista florarie online. Comanda flori online cu livrare in Bucuresti si in cele mai importante orase din tara.

Produs perisabil - nu se returnează.