Caută

Coș

Buchete FloriLisianthusBuchet de toamna Atipic

Buchet de toamna Atipic

Livrare în

2-4 ore

Standard
Premium
285,00 lei

Plată SecurizatăRespectam standardul de securitate al Consiliului pentru standardele de securitate al industriei cardurilor de plati.

Felicitare cadouPrimești o felicitare cadou la fiecare comandă plasată!

Calitate GarantatăFlori de calitate superioara, de la producatori certificati international

Descrierea produsului

Ardei iuti intr-un buchet de flori? Da, se poate! Un buchet de flori atipic, "picant", cu decoratiuni speciale: spice de grau, ardei iuti, funda. Buchetul contine: trandafiri peach/ roz, panicum, amaranthus, lisianthus alb, ardei decorativi, verdeata, ambalaj. Comanda acest buchet atipic pentru o ocazie speciala. Il livram in 2-4 ore, oriunde in tara, impreuna cu o felicitare cadou. Ingrijit corespunzator, buchetul poate rezista in vaza pana la 2 saptamani. Coditele florilor trebuie taiate zilnic, in unghi de 45 de grade. Apa trebuie schimbata zilnic.
ID: 192024

Compozitia produsului

Standard
Acest buchet contine: 3 trandafiri peach/ roz, 5 panicum, 2 amaranthus, 4 lisianthus alb, ardei decorativi, verdeata, ambalaj.
Premium
4 trandafiri peach/ roz, 6 panicum, 3 amaranthus, 5 lisianthus alb, ardei decorativi, verdeata, ambalaj.

Important

Florile pe care le folosim sunt mereu proaspete. Astfel, în unele cazuri ele pot fi sub formă de boboci. Aceștia se vor deschide în maxim 24 de ore, dacă în încăpere sunt între 23 și 25 de grade Celsius. Persoana care va primi acest produs se poate bucura mult mai mult de prospețimea lui, în acest caz!

Pretul produsului include o felicitare personalizata cu textul ales de Dumneavoastra. Livrarea buchetelor de flori se face prin curier propriu. Poza prezinta un buchet de flori / aranjament floral real, asa cum a fost realizat si livrat la comanda online a unui client Floria. Accesoriile speciale (vaza, invelis) nu sunt incluse in pret. Alege cea mai profesionista florarie online. Comanda flori online cu livrare in Bucuresti si in cele mai importante orase din tara.