Caută

Coș

Buchete FloriLisianthusBuchet de flori cu lisianthus si viburnum

Buchet de flori cu lisianthus si viburnum

Livrare în

2-4 ore

Standard
Premium
249,00 lei

Plată SecurizatăRespectam standardul de securitate al Consiliului pentru standardele de securitate al industriei cardurilor de plati.

Felicitare cadouPrimești o felicitare cadou la fiecare comandă plasată!

Calitate GarantatăFlori de calitate superioara, de la producatori certificati international

Descrierea produsului

Cauti un buchet de flori cu aspect exotic, dar din flori rezistente? Iti recomandam Buchet de flori cu lisianthus si viburnum, alcatuit din flori rezistente, precum lisianthusul, virburnus si lalele, combinate cu verdeata monstera si orhidee cymbidium. Comanda Buchet de flori cu lisianthus si monstera pentru o persoana plina de viata, vesela, la o zi de nastere sau o aniversare. Buchet de flori cu lisianthus si monstera se livreaza rapid, in 2-4 ore de la plasarea comenzii si procesarea platii, impreuna cu o felicitare
ID: 192180

Compozitia produsului

Standard
Acest buchet este compus din: 4 viburnum, 3 lalele/ lisianthus (in functie de sezonalitate) roz, 2 cupa cymbidium, 4 lisianthus alb, verdeata si ambalaj.
Premium
Acest buchet este compus din: 3 viburnum, 3 lalele/ lisianthus (in functie de sezonalitate) roz, 1 cupa cymbidium, 3 lisianthus alb, verdeata si ambalaj.

Important

Florile pe care le folosim sunt mereu proaspete. Astfel, în unele cazuri ele pot fi sub formă de boboci. Aceștia se vor deschide în maxim 24 de ore, dacă în încăpere sunt între 23 și 25 de grade Celsius. Persoana care va primi acest buchet se poate bucura mult mai mult de prospețimea lui, în acest caz!

Pretul produsului include o felicitare personalizata cu textul ales de Dumneavoastra. Livrarea buchetelor de flori se face prin curier propriu. Poza prezinta un buchet de flori / aranjament floral real, asa cum a fost realizat si livrat la comanda online a unui client Floria. Accesoriile speciale (vaza, invelis) nu sunt incluse in pret. Alege cea mai profesionista florarie online. Comanda flori online cu livrare in Bucuresti si in cele mai importante orase din tara.

Produs perisabil - nu se returnează.