Caută

Coș

Buchete FloriLisianthusBuchet de flori - Bucuria de a iubi

Buchet de flori - Bucuria de a iubi

Livrare în

2-4 ore

Standard
Premium
355,00 lei

Plată SecurizatăRespectam standardul de securitate al Consiliului pentru standardele de securitate al industriei cardurilor de plati.

Felicitare cadouPrimești o felicitare cadou la fiecare comandă plasată!

Calitate GarantatăFlori de calitate superioara, de la producatori certificati international

Descrierea produsului

Bucuria de a iubi se naste din bucuria de a primi si darui. Ofera-i un buchet din flori pline de energie, in culori vesele si puternice, care ii vor face inima sa tresalte! Buchet de flori - Bucuria de a iubi contine Salal, Hortensia roz, Lisianthus roz, Orhidee verde Cymbidium, Trandafiri lime, Minirosa roz, Bujor roz, Green Tricks. Buchet de flori - Bucuria de a iubi se livreaza in 2-4 ore, impreuna cu o felicitare cadou. In peste 100 de orase din tara, transportul este gratuit. Dimensiune: 40 cm (inaltime) - 30 cm (diametrul buchetului) *In perioada august - septembrie, stocul orhideei cymbidium este limitat.
ID: 215297

Compozitia produsului

Standard
Contine: 1 Verdeata Salal, 1 Hortensia roz, 3 Lisianthus roz, 3 Orhidee verde, Specia: Cymbidium, 3 Trandafiri lime, 5 Minirosa roz, 3 Bujor roz, 3 Green Tricks
Premium
Contine: 1 Verdeata Salal, 1 Hortensia roz, 3 Lisianthus roz, 3 Orhidee verde Cymbidium, 4 Trandafiri lime, 6 Minirosa roz, 4 Bujor roz, 4 Green Tricks

Important

Florile pe care le folosim sunt mereu proaspete. Astfel, în unele cazuri ele pot fi sub formă de boboci. Aceștia se vor deschide în maxim 24 de ore, dacă în încăpere sunt între 23 și 25 de grade Celsius. Persoana care va primi acest buchet se poate bucura mult mai mult de prospețimea lui, în acest caz!

Pretul produsului include o felicitare personalizata cu textul ales de Dumneavoastra. Livrarea buchetelor de flori se face prin curier propriu. Poza prezinta un buchet de flori / aranjament floral real, asa cum a fost realizat si livrat la comanda online a unui client Floria. Accesoriile speciale (vaza, invelis) nu sunt incluse in pret. Alege cea mai profesionista florarie online. Comanda flori online cu livrare in Bucuresti si in cele mai importante orase din tara.

Produs perisabil - nu se returnează.