Caută

Coș

Verde crud

Livrare în

2-4 ore

Standard
Premium
225,00 lei

Plată SecurizatăRespectam standardul de securitate al Consiliului pentru standardele de securitate al industriei cardurilor de plati.

Felicitare cadouPrimești o felicitare cadou la fiecare comandă plasată!

Calitate GarantatăFlori de calitate superioara, de la producatori certificati international

Descrierea produsului

Daca fiecare anotimp are culoare lui preferata, primavara iubeste verdele crud - este proaspat, alunga grijile si problemele si aduce echilibru. La fel ca si acest aranjament. Comanda-l pentru cineva drag, care are nevoie de sprijinul tau! Dimensiune: 25 cm (inaltime) - 20 cm (diametrul aranjamentului)
ID: 215653

Compozitia produsului

Standard
Contine: 3 Lalele rosu, 1 Verdeata Ruscus, 1 Verdeata Eucalipt, 1 Verdeata Salal, 2 Minirosa alb, 3 Green Tricks verde
Premium
Contine: 5 Lalele rosu, 1 Verdeata Ruscus, 1 Verdeata Eucalipt, 1 Verdeata Salal, 5 Minirosa alb, 3 Green Tricks verde, 1 Vas

Important

Florile pe care le folosim sunt mereu proaspete. Astfel, în unele cazuri ele pot fi sub formă de boboci. Aceștia se vor deschide în maxim 24 de ore, dacă în încăpere sunt între 23 și 25 de grade Celsius. Persoana care va primi acest buchet se poate bucura mult mai mult de prospețimea lui, în acest caz!

Pretul produsului include o felicitare personalizata cu textul ales de Dumneavoastra. Livrarea buchetelor de flori se face prin curier propriu. Poza prezinta un buchet de flori / aranjament floral real, asa cum a fost realizat si livrat la comanda online a unui client Floria. Accesoriile speciale (vaza, invelis) nu sunt incluse in pret. Alege cea mai profesionista florarie online. Comanda flori online cu livrare in Bucuresti si in cele mai importante orase din tara.

Produs perisabil - nu se returnează.