Caută

Coș

Buchete FloriGaroafeBuchet Pasiune pentru flori

Buchet Pasiune pentru flori

Livrare în

2-4 ore

Standard
Premium
299,00 lei

Plată SecurizatăRespectam standardul de securitate al Consiliului pentru standardele de securitate al industriei cardurilor de plati.

Felicitare cadouPrimești o felicitare cadou la fiecare comandă plasată!

Calitate GarantatăFlori de calitate superioara, de la producatori certificati international

Descrierea produsului

Cunosti pe cineva care are o adevarata pasiune pentru flori? Ofera-i in dar acest buchet de flori! Buchetul Pasiune pentru flori contine trandafiri rosii, garoafe peach, minirosa portocaliu, minirosa rosu, astrantia si verdeata. Buchet Pasiune pentru flori se livreaza rapid, in 2-4 ore, impreuna cu o felicitare cadou. In peste 100 de orase din tara, livrarea este gratuita. Sfaturi de ingrijire buchet de flori Pasiune pentru flori: -feriti buchetul de flori de diferentele mari de temperatura; -inainte de a pune buchetul de flori in apa, taiati coditele florilor in diagonala; -puneti buchetul intr-un vas incapator, cu apa curata; schimbati apa zilnic.
ID: 192191

Compozitia produsului

Standard
Acest buchet este compus din: 3 trandafiri rosii, 5 spray mixt, 5 dianthus somon, 2 astrantia rosie, verdeata si ambalaj.
Premium
Acest buchet este compus din: 4 trandafiri rosii, 6 spray mixt, 6 dianthus somon, 2 astrantia rosie, verdeata si ambalaj.

Important

Florile pe care le folosim sunt mereu proaspete. Astfel, în unele cazuri ele pot fi sub formă de boboci. Aceștia se vor deschide în maxim 24 de ore, dacă în încăpere sunt între 23 și 25 de grade Celsius. Persoana care va primi acest buchet se poate bucura mult mai mult de prospețimea lui, în acest caz!

Pretul produsului include o felicitare personalizata cu textul ales de Dumneavoastra. Livrarea buchetelor de flori se face prin curier propriu. Poza prezinta un buchet de flori / aranjament floral real, asa cum a fost realizat si livrat la comanda online a unui client Floria. Accesoriile speciale (vaza, invelis) nu sunt incluse in pret. Alege cea mai profesionista florarie online. Comanda flori online cu livrare in Bucuresti si in cele mai importante orase din tara.

Produs perisabil - nu se returnează.