Caută

Coș

Aranjamente FloraleCutii FloriAranjament in cutie Exotic
-10%

Aranjament in cutie Exotic

Livrare în

2-4 ore

599,00 lei
539,10 lei

Plată SecurizatăRespectam standardul de securitate al Consiliului pentru standardele de securitate al industriei cardurilor de plati.

Felicitare cadouPrimești o felicitare cadou la fiecare comandă plasată!

Calitate GarantatăFlori de calitate superioara, de la producatori certificati international

Descrierea produsului

Un cadou cu adevarat spectaculos: aranjament floral in cutie, cu trandafiri, orhidee si flori exotice, in culori vibrante, pline de pasiune. Te asiguram ca nu va fi uitat curand si ca faci alegerea perfecta oferindu-l. Comanda acum Aranjament in cutie Exotic cu livrare rapida si felicitare cadou. In peste 100 de orase din tara livram gratuit. Aranjament in cutie Exotic contine cupe de orhidee, skimmia, trandafiri rosii, spray, hypericum, astrantia, verdeata si cutie.
ID: 192077

Compozitia produsului

Standard
Aceasta cutie contine: 3 cupe de orhidee, 5 skimmia, 7 trandafiri rosii, 5 spray, 5 hypericum, 5 astrantia, verdeata si cutie.

Important

Florile pe care le folosim sunt mereu proaspete. Astfel, în unele cazuri ele pot fi sub formă de boboci. Aceștia se vor deschide în maxim 24 de ore, dacă în încăpere sunt între 23 și 25 de grade Celsius. Persoana care va primi acest buchet se poate bucura mult mai mult de prospețimea lui, în acest caz!

Pretul produsului include o felicitare personalizata cu textul ales de Dumneavoastra. Livrarea buchetelor de flori se face prin curier propriu. Poza prezinta un buchet de flori / aranjament floral real, asa cum a fost realizat si livrat la comanda online a unui client Floria. Accesoriile speciale (vaza, invelis) nu sunt incluse in pret. Alege cea mai profesionista florarie online. Comanda flori online cu livrare in Bucuresti si in cele mai importante orase din tara.
Buchet disponibil in colectia speciala Flori de Valentine's Day.
Produs perisabil - nu se returnează.