Caută

Coș

Aranjamente FloraleCoroane JerbeCoroana funerara cu crizanteme albe si grena

Coroana funerara cu crizanteme albe si grena

Livrare în

4 ore

610,00 lei

Plată SecurizatăRespectam standardul de securitate al Consiliului pentru standardele de securitate al industriei cardurilor de plati.

Felicitare cadouPrimești o felicitare cadou la fiecare comandă plasată!

Calitate GarantatăFlori de calitate superioara, de la producatori certificati international

Descrierea produsului

Coroana funerara compusa din 55 crizanteme albe si 19 crizanteme grena, suport coroana si brad natural. Garoafele au o simbolistica ce le face potrivite pentru exprimarea diferitelor emotii si sentimente asociate cu un deces. Garoafele pot sa astreze aspectul proaspat mai mult timp decat alte flori, ceea ce reflecta durabilitatea sentimentelor noastre fata de persoana decedata. Coroana funerara cu crizanteme albe si grena se livreaza in 4 ore, impreuna cu lenta (panglica) cu mesajul tau de condoleante.
ID: 22931

Compozitia produsului

Standard
Contine: 1 Suport coroana brad mare, 55 Crizanteme alb, 19 Crizanteme grena

Important

Florile pe care le folosim sunt mereu proaspete. Astfel, în unele cazuri ele pot fi sub formă de boboci. Aceștia se vor deschide în maxim 24 de ore, dacă în încăpere sunt între 23 și 25 de grade Celsius. Persoana care va primi acest buchet se poate bucura mult mai mult de prospețimea lui, în acest caz!

Pretul produsului include o felicitare personalizata cu textul ales de Dumneavoastra. Livrarea buchetelor de flori se face prin curier propriu. Poza prezinta un buchet de flori / aranjament floral real, asa cum a fost realizat si livrat la comanda online a unui client Floria. Accesoriile speciale (vaza, invelis) nu sunt incluse in pret. Alege cea mai profesionista florarie online. Comanda flori online cu livrare in Bucuresti si in cele mai importante orase din tara.

Produs perisabil - nu se returnează.