Caută

Coș

Aranjamente FloraleCoroane JerbeCoroana funerara din minirosa

Coroana funerara din minirosa

Livrare în

4 ore

1.295,00 lei

Plată SecurizatăRespectam standardul de securitate al Consiliului pentru standardele de securitate al industriei cardurilor de plati.

Felicitare cadouPrimești o felicitare cadou la fiecare comandă plasată!

Calitate GarantatăFlori de calitate superioara, de la producatori certificati international

Descrierea produsului

Coroana funerara realizata din minirosa roz, gypsophila si verdeata. Coroana funerara din minirosa roz este realizata pe suport din burete, astfel ca florile sa se mentina proaspete mai mult timp. Minirosa este asociata cu sentimentele de afectiune si dragoste pe care le purtai persoanei decedate, sau afectiunea si compasiunea pentru cei ce sunt in doliu. Coroana funerara din minirosa se livreaza rapid, in 4 ore de la plasarea comenzii si procesarea platii, impreuna cu panglica (lenta) pe care putem scrie mesajul tau personalizat. La cerere, coroana poate fi lasata la capela.
ID:

Compozitia produsului

Standard
Acest aranjament funerar este compus din: 49 spray roses roz, 10 gypsophila, burete si verdeata decorativa.

Important

Florile pe care le folosim sunt mereu proaspete. Astfel, în unele cazuri ele pot fi sub formă de boboci. Aceștia se vor deschide în maxim 24 de ore, dacă în încăpere sunt între 23 și 25 de grade Celsius. Lucram exclusiv cu flori proaspete. Astfel, culorile pot fi usor diferite fata de fotografia de prezentare. Sfaturi de ingrijire buchete de flori: taiati coditele florilor in diagonala. Asezati-le intr-un vas incapator, cu apa proaspata. Schimbati apa zilnic. In cazul aranjamentelor florale, hidratati periodic buretele in care au fost pozitionate florile.

Pretul produsului include o felicitare personalizata cu textul ales de Dumneavoastra. Livrarea buchetelor de flori se face prin curier propriu. Poza prezinta un buchet de flori / aranjament floral real, asa cum a fost realizat si livrat la comanda online a unui client Floria. Accesoriile speciale (vaza, invelis) nu sunt incluse in pret. Alege cea mai profesionista florarie online. Comanda flori online cu livrare in Bucuresti si in cele mai importante orase din tara.

Produs perisabil - nu se returnează.