Caută

Coș

Aranjamente FloraleCoroane JerbeAranjament funerar cu gerbera si trandafiri

Aranjament funerar cu gerbera si trandafiri

Livrare în

4 ore

385,00 lei

Plată SecurizatăRespectam standardul de securitate al Consiliului pentru standardele de securitate al industriei cardurilor de plati.

Felicitare cadouPrimești o felicitare cadou la fiecare comandă plasată!

Calitate GarantatăFlori de calitate superioara, de la producatori certificati international

Descrierea produsului

Aranjament funerar cu gerbera si trandafiri, cu livrare rapida, in 4 ore. Coroanele, jerbele si aranjamentele funerare se livreaza in interval de 4 ore de la plasarea comenzii si procesarea platii. Aranjament funerar cu gerbera si trandafiri contine gerbera roz, trandafiri roz si santini. Aranjament funerar cu gerbera si trandafiri este realizat pe suport gaspou. Coroana funerara, dimensiune: 30 cm diametru
ID: 215749

Compozitia produsului

Standard
Contine: 1 Burete, 1 Gaspou, 1 Verdeata Salal, 9 Gerbera roz, 11 Trandafiri roz, 2 Santini verde

Important

Florile pe care le folosim sunt mereu proaspete. Astfel, în unele cazuri ele pot fi sub formă de boboci. Aceștia se vor deschide în maxim 24 de ore, dacă în încăpere sunt între 23 și 25 de grade Celsius. Persoana care va primi acest buchet se poate bucura mult mai mult de prospețimea lui, în acest caz!

Pretul produsului include o felicitare personalizata cu textul ales de Dumneavoastra. Livrarea buchetelor de flori se face prin curier propriu. Poza prezinta un buchet de flori / aranjament floral real, asa cum a fost realizat si livrat la comanda online a unui client Floria. Accesoriile speciale (vaza, invelis) nu sunt incluse in pret. Alege cea mai profesionista florarie online. Comanda flori online cu livrare in Bucuresti si in cele mai importante orase din tara.

Produs perisabil - nu se returnează.