Caută

Coș

Aranjamente FloraleCoroane JerbeCoroana funerara cu trandafiri albi si lisianthus
-15%

Coroana funerara cu trandafiri albi si lisianthus

Livrare în

4 ore

1.499,00 lei
1.274,15 lei

Plată SecurizatăRespectam standardul de securitate al Consiliului pentru standardele de securitate al industriei cardurilor de plati.

Felicitare cadouPrimești o felicitare cadou la fiecare comandă plasată!

Calitate GarantatăFlori de calitate superioara, de la producatori certificati international

Descrierea produsului

Corana funerara cu flori albe - trandafiri, lisianthus si wax flower. Coroana este realizata pe suport de butere hidratat, acoperita cu mai multe tipuri de verdeata. Lisianthusul si trandafirii sunt printre cele mai rezistente flori, astfel incat sa se mentina proaspete pentru mai mult timp. Forma circulara a coroanei simbolizeaza eternitatea. Aceasta reprezinta credinta ca viata si memoria persoanei decedate vor. dainui in eternitate.
ID:

Compozitia produsului

Standard
Acest aranjament funerar este compus din: 60 trandafiri, 10 lisianthus alb, 5 wax, burete si verdeata decorativa.

Important

Florile pe care le folosim sunt mereu proaspete. Astfel, în unele cazuri ele pot fi sub formă de boboci. Aceștia se vor deschide în maxim 24 de ore.

Pretul produsului include o lenta (panglica) cu mesajul tau de condoleante. Livrarea coroanelor se face prin curier propriu. Poza prezinta o coroana de flori / aranjament floral real, asa cum a fost realizat si livrat la comanda online a unui client Floria. Accesoriile speciale (vaza, invelis) nu sunt incluse in pret. Alege cea mai profesionista florarie online. Comanda flori online cu livrare in Bucuresti si in cele mai importante orase din tara.

Produs perisabil - nu se returnează.