Caută

Coș

Aranjamente FloraleCoroane JerbeCoroana funerara cu trandafiri albi si santini

Coroana funerara cu trandafiri albi si santini

Livrare în

4 ore

650,00 lei

Plată SecurizatăRespectam standardul de securitate al Consiliului pentru standardele de securitate al industriei cardurilor de plati.

Felicitare cadouPrimești o felicitare cadou la fiecare comandă plasată!

Calitate GarantatăFlori de calitate superioara, de la producatori certificati international

Descrierea produsului

Comandă o coroană funerară cu trandafiri albi si santini dacă vrei să transmiți un ultim gând cuiva drag care nu mai este. Floria.ro garantează o livrare rapidă și în cele mai bune condiții pentru aranjamente și coroane funerare. Trandafirii si santini sunt printre cele mai rezistente flori. Alaturi de verdeata - iedera - acestea se vor pastra proaspete pentru mai mult timp.

Coroana funerara rotunda, cu trandafiri albi, santini si wax flower poate fi depusa si la capela.

Fiecare coroană sau jerbă va fi însoțită de o panglică funerară pe care vom scrie mesajul tău de condoleanțe.

ID: 192063

Compozitia produsului

Standard
Aceasta coroana este compusa din: 17 trandafiri albi, 4 santini verde, 5 wax alb, burete

Important

Florile pe care le folosim sunt mereu proaspete. Astfel, în unele cazuri ele pot fi sub formă de boboci. Aceștia se vor deschide în maxim 24 de ore, dacă în încăpere sunt între 23 și 25 de grade Celsius. Persoana care va primi acest produs se poate bucura mult mai mult de prospețimea lui, în acest caz!

Pretul produsului include o felicitare personalizata cu textul ales de Dumneavoastra. Livrarea buchetelor de flori se face prin curier propriu. Poza prezinta un buchet de flori / aranjament floral real, asa cum a fost realizat si livrat la comanda online a unui client Floria. Accesoriile speciale (vaza, invelis) nu sunt incluse in pret. Alege cea mai profesionista florarie online. Comanda flori online cu livrare in Bucuresti si in cele mai importante orase din tara.