Caută

Coș

Buchete FloriTrandafiriBuchet de flori - Linu-i lin

Buchet de flori - Linu-i lin

Livrare în

2-4 ore

299,00 lei

Plată SecurizatăRespectam standardul de securitate al Consiliului pentru standardele de securitate al industriei cardurilor de plati.

Felicitare cadouPrimești o felicitare cadou la fiecare comandă plasată!

Calitate GarantatăFlori de calitate superioara, de la producatori certificati international

Descrierea produsului

Un buchet lin, care sa-i odihneasca in aceasta iarna, dar, mai ales, de Sarbatori, pe cei la care tii. Florile delicate si pastelate au un efect relaxant instant, dulce si usor, ca persista pentru mult timp, in inimile celor dragi. Comanda acum Buchet de flori - Linu-i lin cu livrare rapida, in toata tara. Poti adauga acestui buchet de flori si un cadou tipic, precum o coronita de brad sau bomboane de ciocolata. Buchet de flori - Linu-i lin contine lisianthus, minirosa, trandafiri si verdeata. Dimensiunea buchetului: 40 cm (inaltime) - 30 cm (diametrul buchetului)
ID: 214954

Compozitia produsului

Standard
Contine: 1 Verdeata Salal, 3 Frezii roz, 5 Lisianthus alb, 4 Trandafiri crem, 3 Trandafiri roz,
Premium
Contine: 1 Verdeata Salal, 5 Frezii alb, 4 Lisianthus alb, 5 Trandafiri crem, 5 Trandafiri roz

Important

Florile pe care le folosim sunt mereu proaspete. Astfel, în unele cazuri ele pot fi sub formă de boboci. Aceștia se vor deschide în maxim 24 de ore, dacă în încăpere sunt între 23 și 25 de grade Celsius. Persoana care va primi acest buchet se poate bucura mult mai mult de prospețimea lui, în acest caz!

Pretul produsului include o felicitare personalizata cu textul ales de Dumneavoastra. Livrarea buchetelor de flori se face prin curier propriu. Poza prezinta un buchet de flori / aranjament floral real, asa cum a fost realizat si livrat la comanda online a unui client Floria. Accesoriile speciale (vaza, invelis) nu sunt incluse in pret. Alege cea mai profesionista florarie online. Comanda flori online cu livrare in Bucuresti si in cele mai importante orase din tara.

Produs perisabil - nu se returnează.