Caută

Coș

Buchete FloriTrandafiriBuchet Galben de toamna

Buchet Galben de toamna

Livrare în

2-4 ore

Standard
Premium
395,00 lei

Plată SecurizatăRespectam standardul de securitate al Consiliului pentru standardele de securitate al industriei cardurilor de plati.

Felicitare cadouPrimești o felicitare cadou la fiecare comandă plasată!

Calitate GarantatăFlori de calitate superioara, de la producatori certificati international

Descrierea produsului

Pentru o zi de nastere sau o aniversare sarbatorite toamna, alege un buchet tipic acestei perioade: Buchet galben de toamna. Acest buchet contine trandafiri, leucospermum, cale, frezii, frunze si verdeata decorative. Buchet Galben de toamna se livreaza rapid, in 2-4 ore de la plasarea comenzii si procesarea platii. La fiecare comanda de Buchet Galben de toamna primesti o felicitare cadou. Sfaturi ingrijire Buchet Galben de toamna: - Foloseste apa plata. Umple vaza pana la jumatate. - Atunci cand tai coditele florilor, e indicat sa faci acest lucru sub apa. Taiate in aer liber, tija absoarbe aer, ducand la moartea prematura a plantei. Taie codita oblic, aproximativ 2 cm. - Cand pui florile in vaza, nu lasa apa pe tulpina, muguri sau frunze. - Schimba apa zilnic.
ID: 192178

Compozitia produsului

Standard
Acest buchet este compus din: 8 trandafiri portocalii, 3 leucospemum galben, 8 calla portocalie, ardei decorativi, 5 frezii galbene, verdeata si ambalaj.
Premium
Acest buchet este compus din: 9 trandafiri portocalii, 4 leucospemum galben, 9 calla portocalie, ardei decorativi, 5 frezii galbene, verdeata si ambalaj.

Important

Florile pe care le folosim sunt mereu proaspete. Astfel, în unele cazuri ele pot fi sub formă de boboci. Aceștia se vor deschide în maxim 24 de ore, dacă în încăpere sunt între 23 și 25 de grade Celsius. Lucram exclusiv cu flori proaspete. Astfel, culorile pot fi usor diferite fata de fotografia de prezentare. Sfaturi de ingrijire buchete de flori: taiati coditele florilor in diagonala. Asezati-le intr-un vas incapator, cu apa proaspata. Schimbati apa zilnic. In cazul aranjamentelor florale, hidratati periodic buretele in care au fost pozitionate florile.

Pretul produsului include o felicitare personalizata cu textul ales de Dumneavoastra. Livrarea buchetelor de flori se face prin curier propriu. Poza prezinta un buchet de flori / aranjament floral real, asa cum a fost realizat si livrat la comanda online a unui client Floria. Accesoriile speciale (vaza, invelis) nu sunt incluse in pret. Alege cea mai profesionista florarie online. Comanda flori online cu livrare in Bucuresti si in cele mai importante orase din tara.

Produs perisabil - nu se returnează.