Caută

Coș

Buchete FloriTrandafiriBuchet Rosu cu trandafiri

Buchet Rosu cu trandafiri

Livrare în

2-4 ore

Standard
Premium
665,00 lei

Plată SecurizatăRespectam standardul de securitate al Consiliului pentru standardele de securitate al industriei cardurilor de plati.

Felicitare cadouPrimești o felicitare cadou la fiecare comandă plasată!

Calitate GarantatăFlori de calitate superioara, de la producatori certificati international

Descrierea produsului

Buchetul care spune cel mai clar "Te iubesc!". Din trandafiri si alte flori rosii, cu aspect pasional. Comanda si tu Buchet Rosu cu trandafiri pentru o persoana speciala. Buchet Rosu cu trandafiri se livreaza gratuit in peste 100 de orase si contine trandafiri, spray roses, dianthus rosu, bouvardia, frezii, skimmia, eucalipt si ambalaj. Buchet Rosu cu trandafiri se livreaza impreuna cu o felicitare cadou.
ID: 192096

Compozitia produsului

Standard
Acest buchet contine: 16 trandafiri rosii, 5 spray rosu, 5 dianthus rosu, 5 bouvardia rosie, eycalypt, skimmia, 7 frezii rosii/ portocalii, ambalaj.
Premium
Acest buchet contine: 18 trandafiri rosii, 6 spray rosu, 6 dianthus rosu, 6 bouvardia rosie, eycalypt, skimmia, 8 frezii rosii/ portocalii, ambalaj.

Important

Florile pe care le folosim sunt mereu proaspete. Astfel, în unele cazuri ele pot fi sub formă de boboci. Aceștia se vor deschide în maxim 24 de ore, dacă în încăpere sunt între 23 și 25 de grade Celsius. Persoana care va primi acest buchet se poate bucura mult mai mult de prospețimea lui, în acest caz!

Pretul produsului include o felicitare personalizata cu textul ales de Dumneavoastra. Livrarea buchetelor de flori se face prin curier propriu. Poza prezinta un buchet de flori / aranjament floral real, asa cum a fost realizat si livrat la comanda online a unui client Floria. Accesoriile speciale (vaza, invelis) nu sunt incluse in pret. Alege cea mai profesionista florarie online. . Comanda flori online cu livrare in Timisoara, Bucuresti, Constanta si in cele mai importante orase din tara.