Caută

Coș

Buchete FloriTrandafiriBuchet de 19 trandafiri multicolori

Buchet de 19 trandafiri multicolori

Livrare în

2-4 ore

405,00 lei

Plată SecurizatăRespectam standardul de securitate al Consiliului pentru standardele de securitate al industriei cardurilor de plati.

Felicitare cadouPrimești o felicitare cadou la fiecare comandă plasată!

Calitate GarantatăFlori de calitate superioara, de la producatori certificati international

Descrierea produsului

Buchet de 19 trandafiri multicolori pentru cea pe care o iubesti! Cand nu te poti hotari la o singura culoare, comanda un buchet cu trandafiri multicolori! Ai trandafiri rosii, ce simbolizeaza iubirea, pasiunea, trandafiri galbeni, pentru un strop de gelozie, trandafiri portocalii, pentru veselie. Comanda un buchet de 19 trandafiri multicolori si noi il livram pentru tine oriunde in tara! Primesti felicitare cadou din partea noastra, iar transportul este gratuit in peste 100 de orase!
ID: 22796

Compozitia produsului

Standard
Contine: 19 trandafiri multicolori

Important

Florile pe care le folosim sunt mereu proaspete. Astfel, în unele cazuri ele pot fi sub formă de boboci. Aceștia se vor deschide în maxim 24 de ore, dacă în încăpere sunt între 23 și 25 de grade Celsius. Lucram exclusiv cu flori proaspete. Astfel, culorile pot fi usor diferite fata de fotografia de prezentare. Sfaturi de ingrijire buchete de flori: taiati coditele florilor in diagonala. Asezati-le intr-un vas incapator, cu apa proaspata. Schimbati apa zilnic. In cazul aranjamentelor florale, hidratati periodic buretele in care au fost pozitionate florile.

Pretul produsului include o felicitare personalizata cu textul ales de Dumneavoastra. Livrarea buchetelor de flori se face prin curier propriu. Poza prezinta un buchet de flori / aranjament floral real, asa cum a fost realizat si livrat la comanda online a unui client Floria. Accesoriile speciale (vaza, invelis) nu sunt incluse in pret. Alege cea mai profesionista florarie online. Comanda flori online cu livrare in Bucuresti si in cele mai importante orase din tara.

Produs perisabil - nu se returnează.