Caută

Coș

Buchete FloriGerberaBuchet cu trandafiri rosii si gerbera

Buchet cu trandafiri rosii si gerbera

Livrare în

2-4 ore

Standard
Premium
179,00 lei

Plată SecurizatăRespectam standardul de securitate al Consiliului pentru standardele de securitate al industriei cardurilor de plati.

Felicitare cadouPrimești o felicitare cadou la fiecare comandă plasată!

Calitate GarantatăFlori de calitate superioara, de la producatori certificati international

Descrierea produsului

Te gandesti ce sa alegi pentru a o impresiona la prima intalnire? Trandafiri si gerbera. Cu siguranta! Comanda Buchet cu trandafiri rosii si gerbera si il livram la tine acasa, in cel mai scurt timp. In peste 100 de orase din tara livrarea este gratuita. Buchetul contine trandafiri rosii, Alstromeria rosie, mini gerbera portocalie si 2 cymbidium, alaturi de frunze proaspete de Salal si Pistacia. Dimensiune: 40 cm (inaltime) - 30 cm (diametrul buchetului) Ingrijit corespunzator, buchetul poate rezista in vaza pana la 2 saptamani. Coditele florilor trebuie taiate zilnic, in unghi de 45 de grade. Apa trebuie schimbata zilnic.
ID: 216699

Compozitia produsului

Standard
Contine: 2 Alstroemeria rosu, 1 Verdeata Salal, 1 Orhidee Cymbidium Cupa grena, 3 Gerbera rosu, 3 Trandafiri rosu
Premium
Contine: 2 Alstroemeria rosu, 1 Verdeata Salal, 1 Orhidee Cymbidium grena, 4 Gerbera rosu, 4 Trandafiri rosu

Important

Florile pe care le folosim sunt mereu proaspete. Astfel, în unele cazuri ele pot fi sub formă de boboci. Aceștia se vor deschide în maxim 24 de ore, dacă în încăpere sunt între 23 și 25 de grade Celsius. Persoana care va primi acest produs se poate bucura mult mai mult de prospețimea lui, în acest caz!

Pretul produsului include o felicitare personalizata cu textul ales de Dumneavoastra. Livrarea buchetelor de flori se face prin curier propriu. Poza prezinta un buchet de flori / aranjament floral real, asa cum a fost realizat si livrat la comanda online a unui client Floria. Accesoriile speciale (vaza, invelis) nu sunt incluse in pret. Alege cea mai profesionista florarie online. Comanda flori online cu livrare in Bucuresti si in cele mai importante orase din tara.