Caută

Coș

Aranjamente FloraleCutii FloriAranjament in cutie Maiestuos

Aranjament in cutie Maiestuos

Livrare în

2-4 ore

Standard
Premium
375,00 lei

Plată SecurizatăRespectam standardul de securitate al Consiliului pentru standardele de securitate al industriei cardurilor de plati.

Felicitare cadouPrimești o felicitare cadou la fiecare comandă plasată!

Calitate GarantatăFlori de calitate superioara, de la producatori certificati international

Descrierea produsului

Un aranjament de dimensiuni mari, perfect pentru cand vrei sa impresionezi pe cineva. Asezat intr-o cutie de catifea, cu flori regale, poate fi cea mai buna solutie pentru aniversari importante. Aranjamentul floral in cutie contine: Garoafe roz, Frezii roz, Gerbera roz, Hortensia roz, Lisianthus roz, Trandafiri roz, Bujor roz, Cymbidium alb, Cutie si burete. Hidratati buretele in care sunt fixate florile pentru a le mentine proaspete pentru mai mult timp. Forma si dimensiunea cutiei pot fi diferite, in functie de localitatea de livrare.
ID: 217265

Compozitia produsului

Standard
Contine: 1 Cutie si burete, 3 Garoafe roz, 3 Frezii roz, 2 Gerbera roz, 1 Hortensia roz, 1 Lisianthus roz, 3 Trandafiri roz, 3 Bujor roz, 2 Cymbidium alb,
Premium
Contine: 1 Cutie si burete, 3 Garoafe roz, 3 Frezii roz, 2 Gerbera roz, 1 Hortensia roz, 2 Lisianthus roz, 4 Trandafiri roz, 4 Bujor roz, 3 Cymbidium alb,

Important

Florile pe care le folosim sunt mereu proaspete. Astfel, în unele cazuri ele pot fi sub formă de boboci. Aceștia se vor deschide în maxim 24 de ore, dacă în încăpere sunt între 23 și 25 de grade Celsius. Persoana care va primi acest buchet se poate bucura mult mai mult de prospețimea lui, în acest caz!

Pretul produsului include o felicitare personalizata cu textul ales de Dumneavoastra. Livrarea buchetelor de flori se face prin curier propriu. Poza prezinta un buchet de flori / aranjament floral real, asa cum a fost realizat si livrat la comanda online a unui client Floria. Accesoriile speciale (vaza, invelis) nu sunt incluse in pret. Alege cea mai profesionista florarie online. Comanda flori online cu livrare in Bucuresti si in cele mai importante orase din tara.

Produs perisabil - nu se returnează.