Caută

Coș

Aranjamente FloraleCutii FloriAranjament in cutie Dragoste
-9%

Aranjament in cutie Dragoste

Livrare în

2-4 ore

Standard
Premium
575,00 lei
525,00 lei

Plată SecurizatăRespectam standardul de securitate al Consiliului pentru standardele de securitate al industriei cardurilor de plati.

Felicitare cadouPrimești o felicitare cadou la fiecare comandă plasată!

Calitate GarantatăFlori de calitate superioara, de la producatori certificati international

Descrierea produsului

Nicio declaratie de dragoste nu este mai frumoasa decat un aranjament floral. De Ziua Indragostitilor, de Dragobete, sau in orice alta zi, ofera persoanei iubite cel mai frumos aranjament floral in nuante de rosu. Comanda Aranjament in cutie Dragoste cu livrare acasa, in 2-4 ore. Aranjament in cutie Dragoste contine Garoafe roz, Cala roz, Hypericum rosu, Trandafiri rosu, Minirosa rosu, Leucadendron grena, Wax roz. Dimensiune: 15 cm (inaltime) - 17 cm (diametrul aranjamentului) Forma si culoarea cutiei pot arata diferit in functie de zona de livrare.
ID: 217021

Pretul produsului include o felicitare personalizata cu textul ales de Dumneavoastra. Livrarea buchetelor de flori se face prin curier propriu. Poza prezinta un buchet de flori / aranjament floral real, asa cum a fost realizat si livrat la comanda online a unui client Floria. Accesoriile speciale (vaza, invelis) nu sunt incluse in pret. Alege cea mai profesionista florarie online. Comanda flori online cu livrate rapida si gratuita - 2 ore in Bucuresti si in cele mai importante orase din tara.