Caută

Coș

Aranjamente FloraleCutii FloriAranjament in cutie Dragoste
-10%

Aranjament in cutie Dragoste

Livrare în

2-4 ore

Standard
Premium
639,00 lei
575,10 lei

Plată SecurizatăRespectam standardul de securitate al Consiliului pentru standardele de securitate al industriei cardurilor de plati.

Felicitare cadouPrimești o felicitare cadou la fiecare comandă plasată!

Calitate GarantatăFlori de calitate superioara, de la producatori certificati international

Descrierea produsului

Nicio declaratie de dragoste nu este mai frumoasa decat un aranjament floral. De Ziua Indragostitilor, de Dragobete, sau in orice alta zi, ofera persoanei iubite cel mai frumos aranjament floral in nuante de rosu. Comanda Aranjament in cutie Dragoste cu livrare acasa, in 2-4 ore. Aranjament in cutie Dragoste contine Garoafe roz, Cala roz, Hypericum rosu, Trandafiri rosu, Minirosa rosu, Leucadendron grena, Wax roz. Dimensiune: 15 cm (inaltime) - 17 cm (diametrul aranjamentului) Forma si culoarea cutiei pot arata diferit in functie de zona de livrare.
ID: 217021

Compozitia produsului

Standard
Contine: 1 Cutie si burete, 7 Garoafe roz, 2 Cala roz, 2 Hypericum rosu, 9 Trandafiri rosu, 12 Minirosa rosu, 3 Leucadendron grena, 3 Wa roz,
Premium
Contine: 1 Cutie si burete, 7 Garoafe roz, 2 Cala roz, 3 Hypericum rosu, 11 Trandafiri rosu, 13 Minirosa rosu, 4 Leucadendron grena, 3 Wa roz,

Important

Florile pe care le folosim sunt mereu proaspete. Astfel, în unele cazuri ele pot fi sub formă de boboci. Aceștia se vor deschide în maxim 24 de ore, dacă în încăpere sunt între 23 și 25 de grade Celsius. Persoana care va primi acest buchet se poate bucura mult mai mult de prospețimea lui, în acest caz!

Pretul produsului include o felicitare personalizata cu textul ales de Dumneavoastra. Livrarea buchetelor de flori se face prin curier propriu. Poza prezinta un buchet de flori / aranjament floral real, asa cum a fost realizat si livrat la comanda online a unui client Floria. Accesoriile speciale (vaza, invelis) nu sunt incluse in pret. Alege cea mai profesionista florarie online. Comanda flori online cu livrare in Bucuresti si in cele mai importante orase din tara.
Buchet disponibil in colectia speciala Flori de Valentine's Day.
Produs perisabil - nu se returnează.