Caută

Coș

Aranjamente FloraleCutii FloriCutie cu trandafiri somon

Cutie cu trandafiri somon

Livrare în

2-4 ore

375,00 lei

Plată SecurizatăRespectam standardul de securitate al Consiliului pentru standardele de securitate al industriei cardurilor de plati.

Felicitare cadouPrimești o felicitare cadou la fiecare comandă plasată!

Calitate GarantatăFlori de calitate superioara, de la producatori certificati international

Descrierea produsului

O cutie cu trandafiri deosebiti, parfumata de eucalipt si gentiana delicata, una dintre cele mai rare flori. Comanda acest aranjament deosebit cuiva drag. Livram gratuit in peste 100 de orase. Aranjamentul contine: cutie si burete, Eucalyptus Baby Blue, Frezii albe, Hypericum verde, Trandafiri somon. Dimensiune: 20 cm (inaltime) - 20 cm (diametrul aranjamentului) Cutia poate fi diferita in functie de zona de livrare si stocul disponibil. Hidratati buretele in care sunt fixate florile pentru a le mentine proaspete pentru mai mult timp.
ID: 215995

Compozitia produsului

Standard
Contine: 1 Cutie si burete, 1 Verdeata eucalipt, 5 Frezii alb, 2 Hypericum verde, 5 Trandafiri somon

Important

Florile pe care le folosim sunt mereu proaspete. Astfel, în unele cazuri ele pot fi sub formă de boboci. Aceștia se vor deschide în maxim 24 de ore, dacă în încăpere sunt între 23 și 25 de grade Celsius. Persoana care va primi acest buchet se poate bucura mult mai mult de prospețimea lui, în acest caz!

Pretul produsului include o felicitare personalizata cu textul ales de Dumneavoastra. Livrarea buchetelor de flori se face prin curier propriu. Poza prezinta un buchet de flori / aranjament floral real, asa cum a fost realizat si livrat la comanda online a unui client Floria. Accesoriile speciale (vaza, invelis) nu sunt incluse in pret. Alege cea mai profesionista florarie online. Comanda flori online cu livrare in Bucuresti si in cele mai importante orase din tara.
Buchet disponibil in colectia speciala Flori de Valentine's Day.
Produs perisabil - nu se returnează.