Caută

Coș

Aranjamente FloraleCutii FloriCutie cu flori pastel

Cutie cu flori pastel

Livrare în

2-4 ore

Standard
Premium
425,00 lei

Plată SecurizatăRespectam standardul de securitate al Consiliului pentru standardele de securitate al industriei cardurilor de plati.

Felicitare cadouPrimești o felicitare cadou la fiecare comandă plasată!

Calitate GarantatăFlori de calitate superioara, de la producatori certificati international

Descrierea produsului

Definitia rafinamentului si a delicatetii. Flori in nuante pastel, intr-un aranjament deosebit, potrivit pentru ocazii speciale. Comanda acest aranjament in cutie cu flori pastel, ce contine trandafiri roz pal/ lila, lisianthus alb/crem, minirosa roz pal/alb , verdeata, cutie si burete. Comanda acest aranjament in cutie si il livram in 2-4 ore, oriunde in tara, impreuna cu o felicitare cadou!
ID: 216015

Compozitia produsului

Standard
Contine: 1 Cutie si burete, 1 Verdeata eucalipt, 5 Lisianthus multicolori, 6 Trandafiri roz, 2 Minirosa roz
Premium
Contine: 1 Cutie si burete, 1 Verdeata Eucalyptus Baby Blue, 7 Lisianthus multicolori, 8 Trandafiri roz, 4 Minirosa roz

Important

Florile pe care le folosim sunt mereu proaspete. Astfel, în unele cazuri ele pot fi sub formă de boboci. Aceștia se vor deschide în maxim 24 de ore, dacă în încăpere sunt între 23 și 25 de grade Celsius. Lucram exclusiv cu flori proaspete. Astfel, culorile pot fi usor diferite fata de fotografia de prezentare. Sfaturi de ingrijire buchete de flori: taiati coditele florilor in diagonala. Asezati-le intr-un vas incapator, cu apa proaspata. Schimbati apa zilnic. In cazul aranjamentelor florale, hidratati periodic buretele in care au fost pozitionate florile.

Pretul produsului include o felicitare personalizata cu textul ales de Dumneavoastra. Livrarea buchetelor de flori se face prin curier propriu. Poza prezinta un buchet de flori / aranjament floral real, asa cum a fost realizat si livrat la comanda online a unui client Floria. Accesoriile speciale (vaza, invelis) nu sunt incluse in pret. Alege cea mai profesionista florarie online. Comanda flori online cu livrare in Bucuresti si in cele mai importante orase din tara.
Buchet disponibil in colectia speciala Flori de Valentine's Day.
Produs perisabil - nu se returnează.