Caută

Coș

Aranjamente FloraleCutii FloriAranjament in cutie cu cale

Aranjament in cutie cu cale

Livrare în

2-4 ore

Standard
Premium
325,00 lei

Plată SecurizatăRespectam standardul de securitate al Consiliului pentru standardele de securitate al industriei cardurilor de plati.

Felicitare cadouPrimești o felicitare cadou la fiecare comandă plasată!

Calitate GarantatăFlori de calitate superioara, de la producatori certificati international

Descrierea produsului

Am ales cele mai deosebite cale pentru un aranjament in cutie - printre cele mai apreciate tipuri de aranjamente. Pe langa cale, am pus binecunoscutii trandafiri, alstroemeria sau astilbe. Comanda Aranjament in cutie cu cale pentru cineva drag. Livram gratuit in peste 100 de orase din tara! Hidrateaza buretele in care sunt fixate florile pentru a le mentine proaspete pentru mai mult timp. Dimensiune: 40 cm (inaltime) - 25 cm (diametrul buchetului) Forma si culoarea cutiei pot arata diferit in functie de zona de livrare.
ID: 216167

Compozitia produsului

Standard
Contine: 2 Alstroemeria rosu, 3 Cala portocaliu, 2 Hypericum rosu, 3 Trandafiri rosu, 2 Astilbe grena, 1 Leucospermum portocaliu, 1 Vas,
Premium
Contine: 4 Alstroemeria rosu, 5 Cala portocaliu, 2 Hypericum rosu, 5 Trandafiri rosu, 2 Astilbe grena, 1 Leucospermum portocaliu, 1 Vas,

Important

Florile pe care le folosim sunt mereu proaspete. Astfel, în unele cazuri ele pot fi sub formă de boboci. Aceștia se vor deschide în maxim 24 de ore, dacă în încăpere sunt între 23 și 25 de grade Celsius. Persoana care va primi acest buchet se poate bucura mult mai mult de prospețimea lui, în acest caz!

Pretul produsului include o felicitare personalizata cu textul ales de Dumneavoastra. Livrarea buchetelor de flori se face prin curier propriu. Poza prezinta un buchet de flori / aranjament floral real, asa cum a fost realizat si livrat la comanda online a unui client Floria. Accesoriile speciale (vaza, invelis) nu sunt incluse in pret. Alege cea mai profesionista florarie online. Comanda flori online cu livrare in Bucuresti si in cele mai importante orase din tara.

Produs perisabil - nu se returnează.