Caută

Coș

Flori Ocazii speciale

Comandă Online Flori pentru Ocazii Speciale cu Livrare la Domiciliu

Ce inseamna o ocazie speciala pentru tine? Sa fie ziua de nastere a mamei, a fiicei sau a sotiei? Poate o zi onomastica sau ziua aniversara a casatoriei. Sau, de ce nu, sarbatorile pe care le asteptam cu totii, precum Ziua Indragostitilor, Craciunul sau Martisorul.
Indiferent ce ocazie speciala urmeaza sa serbezi, trebuie sa oferi flori. Comanda buchete de flori pentru ocazii speciale cu livrare la domiciuliu, oriunde in tara!
Avem colectii pentru fiecare eveniment sau ocazie speciala: buchete de flori pentru Ziua Indragostitilor, buchete de flori pentru Martisor, flori de Ziua Mamei, aranjamente florale pentru aniversari, flori zile de nastere online.

Livram buchete de flori pentru ocazii speciale oriunde in tara, in interval de 2-4 ore sau in 24 de ore, prin curierat clasic. Poti alege din mii de buchete speciale pentru ocazii si evenimente. Alege buchete de flori pentru ocazii speciale cu trandafiri, cu lalele, buchete de flori de vara, buchete de flori cu frezii, buchete de flori parfumate, buchete de flori de sezon.
Fiecare buchet de flori pentru ocazii si evenimente speciale se livreaza impreuna cu o felicitare cadou. Floria.ro livreaza buchete de flori la domiciliu in toata tara. In peste 100 de orasr din tara, buchetele de flori se livreaza GRATUIT.

Livrare internationalăLivrăm oriunde în lume, în doar 24 de ore.

Felicitare cadouPrimești o felicitare cadou la fiecare comandă plasată!

100% discrețiePoți comanda anonim, iar noi vom păstra confidențialitatea.

Furnizorul Casei RegaleDin 2015, Furnizor Oficial al Casei Regale a României

Livrare în 2 - 4 oreLivrăm în fiecare zi, chiar și în timpul sărbătorilor legale.