Caută

Coș

Flori Florii

Comandă Online Flori Florii cu Livrare la Domiciliu

Floriile sau Duminica Floriilor – ziua în care trebuie sunați și felicitați toți cei care poartă nume de floare – de la Viorica la Viorel și de la Florica la Florinel.

Dar de ce este atât de important să le arătăm de Florii, celor apropiați, dragostea noastră, dăruindu-le flori? Pentru că, oricât de departe am fi, dragostea (și curierul Floria) ne apropie.
Ce cadou ar fi mai potrivit pentru o persoana cu nume de floare, decat un buchet de flori! Acestea sunt un simbol al reinnoirii si renasterii si un mod minunat de a decora casa pentru Paste.

Așadar, pentru aproximativ 2 milioane de femei cu nume de floare, printre care și mamele, iubitele, prietenele sau colegele voastre, de Florii am pregătit… flori, într-o colecție mai mult decât specială. De ce spunem că e o colecție atât de deosebită? Pentru că duminică este și ziua noastră, așa că sărbătorim, prin ea, nu doar dragostea voastră pentru cei pe care îi aniversați, ci și dragostea noastră pentru voi. Și cum altfel ne-am putea arăta dragostea mai frumos decât dăruindu-vă florile voastre preferate?
Camelia, Crina, Anemona, Narcisa, toate au un buchet de flori special creat pentru a-si sarbatori ziua numelui. Fa cele mai frumoase surprize, inspira-te din colectia noastra de Florii!

Comanda flori online cu livrare in Iasi, Bucuresti, Constanta si in cele mai importante orase din tara.

Livrare internationalăLivrăm oriunde în lume, în doar 24 de ore.

Felicitare cadouPrimești o felicitare cadou la fiecare comandă plasată!

100% discrețiePoți comanda anonim, iar noi vom păstra confidențialitatea.

Furnizorul Casei RegaleDin 2015, Furnizor Oficial al Casei Regale a României

Livrare în 2 - 4 oreLivrăm în fiecare zi, chiar și în timpul sărbătorilor legale.