Caută

Coș

Aranjamente FloraleCutii FloriCutie cu trandafiri si orhidee
-10%

Cutie cu trandafiri si orhidee

Livrare în

2-4 ore

Standard
Premium
559,00 lei
503,10 lei

Plată SecurizatăRespectam standardul de securitate al Consiliului pentru standardele de securitate al industriei cardurilor de plati.

Felicitare cadouPrimești o felicitare cadou la fiecare comandă plasată!

Calitate GarantatăFlori de calitate superioara, de la producatori certificati international

Descrierea produsului

Cele mai rafinate flori, orhideele si trandafirii, intr-o cutie. In nuante delicate de roz, asortate cu verde crud, pentru contrast. Dimensiune: 20 cm (inaltime) - 20 cm (diametrul aranjamentului) Forma si culoarea cutiei pot arata diferit in functie de zona de livrare. Hidratati buretele in care sunt fixate florile pentru a le mentine proaspete pentru mai mult timp.
ID: 216007

Compozitia produsului

Standard
Contine: 1 Cutie si burete, 1 Verdeata Salal, 5 Frezii roz, 3 Hypericum roz, 7 Trandafiri roz, 2 Solidago galben, 3 Minirosa roz, 3 Santini verde,
Premium
Contine: 1 Cutie si burete, 1 Verdeata verde, Specia: Salal, 5 Frezii roz, 3 Hypericum roz, 8 Trandafiri roz, 3 Solidago galben, 4 Minirosa roz, 4 Santini verde

Important

Florile pe care le folosim sunt mereu proaspete. Astfel, în unele cazuri ele pot fi sub formă de boboci. Aceștia se vor deschide în maxim 24 de ore, dacă în încăpere sunt între 23 și 25 de grade Celsius. Persoana care va primi acest buchet se poate bucura mult mai mult de prospețimea lui, în acest caz!

Pretul produsului include o felicitare personalizata cu textul ales de Dumneavoastra. Livrarea buchetelor de flori se face prin curier propriu. Poza prezinta un buchet de flori / aranjament floral real, asa cum a fost realizat si livrat la comanda online a unui client Floria. Accesoriile speciale (vaza, invelis) nu sunt incluse in pret. Alege cea mai profesionista florarie online. . Comanda flori online cu livrare in Iasi, Bucuresti, Constanta si in cele mai importante orase din tara.