Caută

Coș

Flori Dragobete

Comandă Online Flori Dragobete cu Livrare la Domiciliu

Comandă Flori de Dragobete de la Floria! Livrarea este rapidă și gratuită. În peste 100 de orașe din țară, livrarea este gratuită, chiar și pe 24 februarie, de Dragobete. În plus, la fiecare buchet livrat de Dragobete primești o felicitare cadou!
24 februarie este ziua în care românii îndrăgostiți își sărbătoresc nu doar dragostea, ci și mândria de a fi român.
Există atât de multe momente în care îi poți arăta jumătății tale cât de mult o iubești, iar o ocazie în plus este întotdeauna bine-venită. Sărbătorește iubirea în stil românesc, de Dragobete.
Dragobetele este sărbătoarea iubirii pentru români, sărbătoare tradițională care datează din timpul dacilor. În ziua de 24 februarie, fetele și băieții se adună și merg împreună pe câmpuri să culeagă flori gingașe de primăvară. Una din cele mai răspândite tradiții de Dragobete este ca băieții să ofere flori domnișoarelor pe care vor să le cucerească.

Ce flori se oferă de Dragobete?

În zilele noastre, Dragobetele reprezintă singura sărbătoare românească a iubirii, singura ocazie pentru îndrăgostiți să își mărturisească iubirea într-un mod tradițional. Și cum altfel, decât oferind un buchet de flori cu livrare la domiciliu?

Cele mai dăruite flori de Dragobete sunt trandafirii roșii – florile recunoscute ca fiind mesagerii iubirii, lalele, zambilele, freziile, crinii sau buchete mixte din flori de primăvară. Cele mai cumpărate buchete de flori de Dragobete sunt buchetele de flori multicolor, în nuanțe de roz, roșu, galben.
Pe Floria.ro găsești o colecție de buchete de flori de Dragobete ce include trandafiri roșii, lalele roșii, zambile, narcise și multe alte flori de primăvară. Ai peste 170 de buchete de flori de sezon pentru Dragobete din care să alegi! Pe lângă buchetele de flori de Dragobete poți comanda și cadouri speciale, tort, șampanie sau ciocolată.
Comandă buchete de flori de Dragobete din colecția noastră specială, cu prețuri începând de la 179 lei.

Comandă flori Dragobete de la Floria.ro, cu livrare gratuită!

Așadar, comandați din timp buchetul de flori dorit, cu livrare pe 24 februarie și cu siguranță veți face o persoană fericită sau veți reuși să o cuceriți!
Buchetele de flori de Dragobete se livrează rapid, în toată țara. La fiecare comandă de buchet. de flori primiți o felicitare cadou.

Flori de Dragobete – top alegeri
Nu stii ce flori de Dragobete sa alegi? Inspira-te din topul celor mai vandute flori de Dragobete si alege buchetul de Dragobete potrivit. Vezi semnificatiile
3 tipuri de cadouri pe care sa i le oferi iubitei de Dragobete
Pe langa flori, ce alt cadou oferi de Dragobete? Alege unul din pachetele cadou de Dragobete de la Floria, cu buchete de flori si cadouri speciale pentru
Cum se ofera cadoul de Dragobete?
Fie ca vorbim de buchete de flori de Dragobete sau cadouri speciale de Dragobete, exista o eticheta in a le oferi. Pe blog iti spunem mai multe despre
7 tipuri de flori pe care sa le oferi de Dragobete
Care sunt cele mai potrivite flori de Dragobete? Sa fie florile de primavara, florile rosii, trandafirii sau alte flori? Vezi lista celor mai potrivite flori de Dragobete

Livrare internationalăLivrăm oriunde în lume, în doar 24 de ore.

Felicitare cadouPrimești o felicitare cadou la fiecare comandă plasată!

100% discrețiePoți comanda anonim, iar noi vom păstra confidențialitatea.

Furnizorul Casei RegaleDin 2015, Furnizor Oficial al Casei Regale a României

Livrare în 2 - 4 oreLivrăm în fiecare zi, chiar și în timpul sărbătorilor legale.