Caută

Coș

Buchete FloriTrandafiriBuchet de flori - Dragoste in duet

Buchet de flori - Dragoste in duet

Livrare în

2-4 ore

445,00 lei

Plată SecurizatăRespectam standardul de securitate al Consiliului pentru standardele de securitate al industriei cardurilor de plati.

Felicitare cadouPrimești o felicitare cadou la fiecare comandă plasată!

Calitate GarantatăFlori de calitate superioara, de la producatori certificati international

Descrierea produsului

Dragostea este despre voi doi. Alege un buchet in doua culori format din 13 trandafiri rosii si 8 trandafiri albi. Trimite acest buchet femeii de care esti indragostit. Livram rapid, in 2-4 ore, oriunde in tara! Dimensiunea buchetului: 40 cm (inaltime) - 30 cm (diamentrul buchetului) Ingrijit corespunzator, buchetul poate rezista in vaza pana la 2 saptamani. Coditele florilor trebuie taiate zilnic, in unghi de 45 de grade. Apa trebuie schimbata zilnic.
ID: 215001

Compozitia produsului

Standard
Contine: 1 Verdeata Salal, 8 Trandafiri alb, 13 Trandafiri rosu,
Premium
Contine: 1 Verdeata Salal, 8 Trandafiri alb, 13 Trandafiri rosu,

Important

Florile pe care le folosim sunt mereu proaspete. Astfel, în unele cazuri ele pot fi sub formă de boboci. Aceștia se vor deschide în maxim 24 de ore, dacă în încăpere sunt între 23 și 25 de grade Celsius. Persoana care va primi acest buchet se poate bucura mult mai mult de prospețimea lui, în acest caz!

Pretul produsului include o felicitare personalizata cu textul ales de Dumneavoastra. Livrarea buchetelor de flori se face prin curier propriu. Poza prezinta un buchet de flori / aranjament floral real, asa cum a fost realizat si livrat la comanda online a unui client Floria. Accesoriile speciale (vaza, invelis) nu sunt incluse in pret. Alege cea mai profesionista florarie online. Comanda flori online cu livrare in Bucuresti si in cele mai importante orase din tara. Aici gasiti o selectie de buchete de trandafiri albi si o selectie de buchete de trandafiri rosii.