Caută

Coș

Flori 1 Martie

Comandă Online Flori 1 Martie cu Livrare la Domiciliu

Sarbatoreste 1 Martie trimitandu-i un buchet de flori de primavara in loc de martisor. Dupa un sezon rece, nimic nu vesteste sosirea primaverii mai bine decat buchete de flori de 1 Martie colorate. Colectia Flori de Martisor include zambile, lalele, trandafiri, irisi, narcise, frezii si crizanteme. Poti trimite martisorul tau floral catre cele mai dragi femei: mama, sora, prietena cea mai buna, colege. Poti opta pentru buchete de flori in culorile alb-rosu, cu lalele sau anemone sau buchete de flori de primavara colorate, cu parfum deosebit: narcise, frezii, zambile.
In fiecare an, cele mai cautate aranjamente sau buchete de martisor sunt cele din flori albe si flori rosii.

Sunt preferate buchetele din lalele albe cu lalele rosii, din anemone albe, cu trandafiri sau frezii rosii. Trimite buchetele de martisor impreuna cu o felicitare GRATUITA, din partea Floria.
Pe langa buchetele de flori de 1 martie, poti adauga surprizei din partea ta un tort, ciocolata sau chiar vin spumant.
Livrarea este gratuita atat in Bucuresti, Timisoara, Iasi, Oradea, Sibiu, Constanta cat si in celelalte orase pe care le acoperim, in doar 2 ore. Ai peste 100 de localitati cu livrare rapida si gratuita! Poti alege din peste 150 de produse speciale pentru 1 martie sau poti alege flori de martisor din cele peste 2000 de buchete de pe floria.ro. Comanda online flori de 1 Martie de la Floria!
Comanda online pe Floria.ro buchete de trandafiri proaspeti. Livram flori la domiciliu in Bucuresti si in toata tara 2-4 ore. Felicitare inclusa.

Livrare internationalăLivrăm oriunde în lume, în doar 24 de ore.

Felicitare cadouPrimești o felicitare cadou la fiecare comandă plasată!

100% discrețiePoți comanda anonim, iar noi vom păstra confidențialitatea.

Livrare internaționalăLivrăm oriunde în lume, în doar 24 de ore.

Livrare Luni - DuminicăLivrăm în fiecare zi, chiar și în timpul sărbătorilor legale.