Caută

Coș

Buchete FloriCrizantemeBuchet de flori - Pentru mama

Buchet de flori - Pentru mama

Livrare în

2-4 ore

Standard
Premium
275,00 lei

Plată SecurizatăRespectam standardul de securitate al Consiliului pentru standardele de securitate al industriei cardurilor de plati.

Felicitare cadouPrimești o felicitare cadou la fiecare comandă plasată!

Calitate GarantatăFlori de calitate superioara, de la producatori certificati international

Descrierea produsului

Pentru mama - un buchet minunat pentru cea care ti-a dat viata si te-a educat in cel mai frumos mod posibil! Pentru ca niciodata nu ii vei putea multumi indeajuns, macar fa-o sa zambeasca in fiecare zi! Portocaliu este culoarea soarelui. Portocaliul, pur si simplu, radiaza. Florile portocalii sugereaza si aduc fericire, caldura, vitalitate. Acestea exercita o influenta foarte buna asupra dispozitiei umane si sugereaza cel mai bine sentimentele de dragoste si respect. Cumpara un buchet de flori portocalii pentru mama ta! Acest buchet contine alstroemeria portocaliu, Verdeata Aralia, Crizanteme galben, Gerbera portocaliu, Trandafiri portocaliu, Santini verde.
ID: 24048

Compozitia produsului

Standard
Contine: 2 Alstroemeria portocaliu, 4 Verdeata Aralia, 2 Crizanteme galben, 2 Gerbera portocaliu, 5 Trandafiri portocaliu, 2 Santini verde
Premium
Contine: 2 Alstroemeria portocaliu, 4 Verdeata Aralia, 3 Crizanteme galben, 2 Gerbera portocaliu, 7 Trandafiri portocaliu, 3 Santini verde

Important

Florile pe care le folosim sunt mereu proaspete. Astfel, în unele cazuri ele pot fi sub formă de boboci. Aceștia se vor deschide în maxim 24 de ore, dacă în încăpere sunt între 23 și 25 de grade Celsius. Persoana care va primi acest buchet se poate bucura mult mai mult de prospețimea lui, în acest caz!

Pretul produsului include o felicitare personalizata cu textul ales de Dumneavoastra. Livrarea buchetelor de flori se face prin curier propriu. Poza prezinta un buchet de flori / aranjament floral real, asa cum a fost realizat si livrat la comanda online a unui client Floria. Accesoriile speciale (vaza, invelis) nu sunt incluse in pret. Alege cea mai profesionista florarie online. Comanda flori online cu livrare in Bucuresti si in cele mai importante orase din tara.

Produs perisabil - nu se returnează.