Caută

Coș

Buchete cu Narcise

Comanda online buchete de narcise cu livrare la domiciliu

Comandă online buchete de flori sau aranjamente florale cu narcise. Narcisele sunt plante perene cu flori în formă de trompetă sau clopot, disponibile într-o varietate de culori, de la alb pur la galben galben solar. Aceste flori sunt asociate cu primăvara și simbolizează renășterea și speranța.

Buchetele de narcise sunt adesea compuse cu atenție pentru a pune în valoare frumusețea naturală a florilor.

Când se oferă buchetele de narcise

Poți comanda buchete realizate exclusiv din narcise sau buchete de primavara di narcise combinate cu alte flori și verdeață. Alege-le în funcție de preferințele tale sau ale destinatarei, dar și în funcție de ocazie: buchete de narcise pentru onomastică, buchete de narcise pentru aniversări sau zile de naștere.

Buchetele de narcise sunt ideale și pentru a fi oferite ca daruri de primăvară sau pentru a aduce o notă proaspătă și luminoasă în orice împrejurare specială. Ele sunt potrivite pentru a fi oferite de Ziua Mamei, de Paști, pentru aniversări sau chiar pentru a marca un nou început sau o renaștere în viața cuiva.

În plus, narcisele sunt adesea asociate cu simboluri precum speranța și regenerarea, ceea ce le face potrivite pentru a fi incluse în aranjamente florale pentru evenimente precum nunți sau ceremonii de primăvară.

Ce simbolizează narcisele

Narcisele sunt asociate cu o serie de simboluri și semnificații, care variază în funcție de cultură și tradiție. Iată câteva dintre simbolurile comune ale narciselor:

  1. Renasterea și reînnoirea: Datorită faptului că narcisele înfloresc în primăvară, acestea sunt adesea asociate cu începutul și cu regenerarea naturii după iarna întunecată. Ele simbolizează renășterea, speranța și oportunitatea de a începe din nou.
  2. Speranța și optimismul: Culorile luminoase și aspectul lor însorit fac narcisele să fie simboluri ale optimismului și bucuriei. Ele sunt adesea asociate cu stări de spirit pozitive și cu speranța pentru viitor.
  3. Vulnerabilitate și delicatețe: Narcisele sunt flori delicate, care pot fi ușor deteriorate. Ele pot fi asociate cu ideea de fragilitate și vulnerabilitate, dar și cu frumusețea și grația care pot fi găsite în această fragilitate.
  4. Aprecierea și recunoașterea: Datorită frumuseții lor elegante și a parfumului lor subtil, narcisele pot simboliza, de asemenea, recunoașterea și aprecierea. Ele sunt adesea oferite ca daruri pentru a exprima recunoștința și admirația față de persoanele dragi.
Cele mai frumoase flori – Top 11 flori din intreaga lume
Care crezi ca sunt cele mai frumoase flori din lume? Sa fie bujorii, lalelele, trandafirii sau hortensiile? Citeste in articolul nostru care sunt preferintele in materie de flori
3 Flori arhicunoscute cu semnificatii ascunse
De fiecare data cand doriti sa oferiti un buchet de flori este ideal să cunoasteti semnificatiile florilor din buchet. Majoritatea buchetelor din comert contin trandafiri, insa, odata cu nuanta petalelor de trandafir, se schimba si mesajul intrinsec pe care il duce cu sine oferirea buchetului de flori.
Cum sa ai grija de florile pe care le-ai primit, pentru a te bucura mai mult timp de ele
Cateva sfaturi care sa te ajute sa păstrezi florile proaspete și astfel să te bucuri de ele cat mai mult timp. De cele mai multe ori, florile primite nu rezistă mai mult de 24 de ore, după care se ofilesc iar tu rămâi doar cu amintirea unui gest frumos. Dacă te întrebi cum sa le prelungești viața, în continuare vei găsi răspunsul la câteva dintre cele mai uzuale probleme cu care te poți confrunta.
Flori in functie de ocazie: ce flori trebuie sa oferi pentru fiecare tip de ocazie sarbatorita
Sa oferi flori este unul dintre cele mai frumoase si mai emotionante gesturi. Insa poate deveni coplesitor atunci cand vrei sa impresionezi cu adevarat. Cand ti-e frica sa nu gresesti sau cand vrei sa impresionezi placut. Sau poate ai nevoie doar de o sugestie.

Livrare internationalăLivrăm oriunde în lume, în doar 24 de ore.

Felicitare cadouPrimești o felicitare cadou la fiecare comandă plasată!

100% discrețiePoți comanda anonim, iar noi vom păstra confidențialitatea.

Furnizorul Casei RegaleDin 2015, Furnizor Oficial al Casei Regale a României

Livrare în 2 - 4 oreLivrăm în fiecare zi, chiar și în timpul sărbătorilor legale.